Succes forbudt ved lov i Danmark

Døgnkiosker kvæles i deres egen succes

Døgnbutikker er ved at gå til i succes. De mest populære af slagsen omsætter for så meget, at de er nødt til at fjerne produkter fra hylderne eller måske holde helt lukket sidst på året for at holde omsætningen nede.

……Lukkeloven kræver nemlig, at døgnbutikkerne sælger for mindre end 27,6 millioner kroner, ellers mister butikken retten til at holde døgnåbent året efter.

https://dr.dk/Nyheder/Penge/2006/08/14/073357.htm
Via Frit Aalborg

I den store børnehave Danmark skal alle være lige. Lige dumme, lige ineffektive, lige fattige, lige dovne og ligeglade. Hvis nogen stikker næsen op over middelmådighedens hængedynd, bliver de mødt med jantelov, skattelov og lukkelov.

Samtidig poster staten skattepenge i masser af forskellige planøkonomiske tiltag, handleplaner og feberfantasier om nye danske virksomheder baseret på hjælp fra det offentlige.

Denne patient er meget syg, og jeg vil anbefale en hurtig indlæggelse. Kuren er enkel. Lavere skatter, færre love og MERE FRIHED.

2 Replies to “Succes forbudt ved lov i Danmark”

  1. Vel talt. Danmark er et mærkeligt lille land.

    Noget der kan få mig helt op i det røde felt er nok ting som “misundelsesafgift” på biler med gule plader og at min chef ikke kan forære mig så meget som en slikkepind uden at jeg skal beskattes af det…

Lukket for kommentarer.