Fuld pris.. Selvfølgelig..

Præster i oprør over øget husleje

En del præster er meget utilfredse med, at de nu skal betale næsten samme husleje som andre mennesker, skriver Jyllands-Posten.

….En nyuddannet præst kan ikke komme til at betale mere end 2.900 kroner i husleje. Det er det samme, som studerende i hovedstadsområdet betaler for et værelse

https://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/08/14/233808.htm

Sådan en flok ynkelige statsautoriserede julemænd. Selvfølgelig skal I betale det samme som alle andre. Jeg har meldt mig ud af jeres latterlige kostumebal for mange år siden, og kan jo egentlig være ligeglad – men så ikke alligevel.. I er nemlig et levn fra gammel overtro og hokus-pokus, og en hindring for fuld livsudfoldelse. Bare dog alle ville fornægte jeres forstyrrede rablerier, og bruge tiden på at leve rationelt.

4 Replies to “Fuld pris.. Selvfølgelig..”

  1. Man kan vel sige, at når en præst ikke selv kan bestemme, hvor hun vil bo, så er det måske ikke helt urimeligt, at hun slipper billigere i husleje?

    I øvrigt er kirkeskatten jo valgfri, så hvis man er utilfreds med at betale for at have sin præst boende tæt på kirken, så kan man jo melde sig ud.

    Du er tydeligvis ikke medlem af Folkekirken, så du kan da være komplet ligeglad med, hvad kirken bruger sine penge på?

  2. Sikke dog et dejligt naivt billede på samfundet at tro noget skulle være så retfærdigt, at den danske folkekirke alene skulle være finansieret af kirkeskatten.

    Så naiv er der vel egentlig ingen der er??

  3. Hvis folkekirken var en helt uafhængig institution, ville jeg være helt ligeglad. Men de er en statskirke og deres økonomi er viklet ind i resten af statens. Og det berører derfor alle der betaler skat i Danmark.

Lukket for kommentarer.