Retfærdighed og humor.. Islam style..

Palæstinensisk Fateh al-Aksa Brigade i aktion.. Nu skal der uddeles retfærdighed, efter de eneste civilerede mennesker i området er taget hjem.

Fra lgf

Flere billeder fra La Repubblica.it

Den iranske psykopat og bagmand til hele misæren fryder sig over sin støtte til palæstinenserne.

Fra juni 1941 til maj 1945 begik nazisterne folkemord på 6 millioner europæiske jøder. Startende med massenedskydninger af ca. 1,5 millioner jøder på Østfronten i Sovjetunionen og Østeuropa efter invasionen af Sovjet d. 22 juni 1941, til at hele 3 millioner jøder blev ofre i de seks udryddelseslejre i det tysk besatte Polen. Ca. 1,5 millioner jøder blev ofre for levevilkårene i ghettoerne, kz-lejrene og tilfældige nedskydninger.

Denne begivenhed fejrer Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad med en udstilling..

Iran udstiller holocaust-karikaturer

En udstilling med karikaturtegninger om udryddelsen af jøder under Anden Verdenskrig er åbnet i Irans hovedstad, Teheran. Den iranske avis Hamshahri, der er medarrangør af udstillingen, begrunder den med, at den ønsker at afprøve Vestens tolerance.

https://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/08/15/083126.htm

Teste min tolerance !!! Det behøver du ikke, din lille lommehitler. Du har for længe længe længe siden bevæget dig langt langt langt udover hvad jeg vil tolerere. Hvis jeg havde magt som jeg har agt, var dit land forlængst okkuperet af vestlige tropper og du sad i en mørk celle i den dybeste fangekælder jeg kunne finde.

3 Replies to “Retfærdighed og humor.. Islam style..”

  1. Enhver kan se hvor det her bærer hen. Manden er ved at starte en krig med os, og vores politikere sidder bare på deres røv.

  2. det er fint med mig at de laver den udstilling. vi har ytringfrihed. hvis nogen ikke kan lide det , så lad være med at se den.
    desuden synes jeg det var en skam hitler blev stoppet for tidligt.

Lukket for kommentarer.