Tak Einstein !!

Problem # 1:

Firmaet BS Distribution ApS, der fra torsdag skal stå for uddelingen af godt 100.000 nye gratisaviser i København og på Frederiksberg, har måttet ansætte 25 polakker for at løfte den store opgave med hver morgen at levere friske eksemplarer af 24 timer og Dato, de to nye husstandsomdelte aviser fra henholdsvis JP/Politikens Hus og Det Berlingske Officin. Ifølge direktør Benny Arler fra BS Distribution har det ikke været muligt at skaffe tilstrækkeligt med arbejdskraft herhjemme

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=777800/

Problem # 2:

Formanden for erhvervsorganisationen Dansk Handel & Service, Poul Erik Pedersen, tegner et dystert billede af integrationen af indvandrere på det danske arbejdsmarked. Han peger på, at 27 procent af indvandrerne er på kontanthjælp, og over halvdelen står uden for arbejdsmarkedet.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=471032

Tak til Einstein for at have løst denne gordiske knude. Nu skal Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen bare igang med at passe sit arbejde, i stedet for at have ondt i røven over at dem der faktisk præsterer noget også bliver belønnet for det.

Jeg venter med spænding…

10 Replies to “Tak Einstein !!”

 1. Det undrer mig også. Når der er så mange problemer med ‘intergationen’ hvorfor skal man så hente polakker til de jobs ???

  Hallo ! – Hvor er medierne – de kritiiiiske medier …

 2. Svend Burmester: Den Fejlslagne civilisation, JP – juni

  “Hvis vi havde 200.000 kinesere i stedet for 200.000 muslimer i Danmark, så tror jeg ikke, vi havde noget indvandrerproblem”.

 3. Jeg har da bekendte og familiemedlemmer, der er arbejdsløse. De kunne da ikke drømme om at levere aviser som arbejde. Næh, så er der mere “stolthed” i at leve af andres arbejde. Men det værste er nu, at de selv holder avis, og forventer den er der til tiden om morgenen… Hyklere!

 4. Hørte i går at lønnen lå på mellem 18 og 22.000 om månenden.

  Beset i at polakkerne så også skal indkvarteres om i et vist omfang kunne tænkes at have dobbelt husførsel + transportomkostninger, ja så bliver det endnu mere grotesk.

  Her er jo ikke tale om et job der kræver specielle kundskaber.

 5. Hvis man uforskyldt er uden egen indtægt, og prøver alt hvad man kan for finde selvstændige forsørgelses muligheder, er det i orden at få bistand eller dagpenge. Når jobs er til stede, men de ikke gider have dem – så er sagen en anden. Man burde tage hjælpen fra dem og stille dem i et enkelt valg.

  Arbejd eller dø af sult.

  Frihed er IKKE retten til at leve af andres arbejde..

 6. “Det vil jo være totalt spild at lade højt uddannede mennesker gå arbejdsløse, bare fordi de er for snobbede til at få jord under neglene, og det er da et ejendommeligt menneskesyn bare sådan at lade folk gå arbejdsløse, når der er stor mangel på arbejdskraft”, siger næstformanden for Ravn, Kurre & Brimberg, N. Ravn til Skattetryk.dk

Lukket for kommentarer.