Ingrid Stage: For fin til arbejde

Tak Einstein !! Fortsat.

………………”For højtuddannede langtidsledige er budbranchen en alle tiders chance som et springbræt til et job, der mere matcher, den uddannelse de har,” siger Jens Viberg til Børsens Nyhedstjeneste.

………………Forslaget møder en mildt sagt kølig reaktion hos Dansk Magisterforening, der repræsenterer mange ledige akademikere.

“Det vil jo være totalt spild at sende højt uddannede mennesker ud med aviser, og det er da et ejendommeligt menneskesyn bare sådan at sende folk ud på en avisrute,” mener formand for DM, Ingrid Stage il Børsens Nyhedstjeneste.

https://borsen.dk/650.93349


Ingrid Stage mener akademikere er for fine til manuelt arbejde.

Indvandrere og akademikere er for fine til at gå med aviser. Jeg har gået med avisen engang. Jeg har vasket tallerkener på DSB færger. Jeg har ryddet op på et værksted. Jeg har læsset brænde. Jeg har haft mange jobs i tidens løb, og specielt imens jeg SELV BETALTE FOR MIN UDDANNELSE I UDLANDET.

Så må jeg jo være en andenrangsborger og et undermenneske, siden ingen beklagede sig over menneskesyn imens jeg arbejdede med disse ting ??

Jeg har ingen respekt for sådan en flok babyer der mener at (efter skatteyderne har postet penge i dem igennem hele deres uddannelse – og endvidere givet dem lommepenge, så de kunne finde visdom på bunden af en ølflaske) de er blevet for fine til at passe et manuelt arbejde.

Og indvandrerne ? Er det samme problem ? Er deres erfaringer som langtidsledige for kostbare til at man kan sende dem ud med avisen ?

Og så laver man kampagner imod SORT ARBEJDE. Mistænkeliggørelse af almindelige selvforsørgende borgere. Indtil disse voksne babyer blevet hevet fra patten, og tvunget ud i selvforsørgelse – er disse kampagner en direkte HÃ…N mod det arbejdende folk.

Arbejde er ikke en ret. Det er en pligt.

6 Replies to “Ingrid Stage: For fin til arbejde”

 1. Dansk Arbejdsgiverforening går direkte i kødet på Dansk Magisterforening i spørgsmålet om brug af højtuddannede til at bringe aviser ud.

  “Ingrid Stages udtalelse er fuldstændig uacceptabel. Vi står i en situation, hvor virksomhederne i stigende omfang ikke kan få de medarbejdere, de har brug for. Reglerne for ledige er fuldstændig klare. Ledige skal påtage sig alle typer beskæftigelse, som de pågældende er i stand til at varetage,” siger chefkonsulent Jørgen Bang-Petersen fra Dansk Arbejdsgiverforening.

  https://www.berlingske.dk/business/artikel:aid=778196/

 2. Med manglen på – i dette tilfælde – ufaglært arbejdskraft, har kommunerne en historisk chance for at give disse mennesker plads på det ordinære arbejdsmarked til glæde for de ledige og til glæde for den kommunale økonomi. Men også de A- kasseforsikrede, som ikke lige har de kvalifikationer, der ellers efterspørges på arbejdsmarkedet, har her rig mulighed for at komme i job igen. Det må AF, A-kasserne og de relevante fagforeninger tage alvorligt. Hjælp dog de ledige i gang, når muligheden er der«, lyder opfordringen fra Jens Vibjerg.

  Direktør Benny Arler fra BS Distribution forklarer, at firmaet har fået en henvendelse fra Københavns Kommune, men at der foreløbig ikke er kommet noget ud af det.

  https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=471162

 3. Hehe jeg brugte færre ord på min blog, men ellers er vi 110% enige…..

  Det er jo fuldstændigt absurd at komme med sådan en kommentar!

 4. Jeg kan godt forstå at man er frustreret hvis man har taget en lang uddannelse og der ikke er beskæftigelse.

  Man må sig til magistrene at det alt andet lige vil se bedre ud på at CV at man har taget et job som avisbud, end har gået ledig eller været til diverse kurser hos fagforbundet.

 5. Når det kommer til arbejdsmarkedet er tingene sjældent så sort / hvide som de tegnes her, snarere gråt i gråt.

  Faktisk knokler de fleste akademikerfagforeninger med at få afsat deres medlemmer til arbejdsgiverne, som på trods af alle deres klagesange er yderst tøvende med at ansætte folk. Faktisk er der brug for en mere effektiv formidlig af rigtige jobs, fremfor at parkere folk i ufaglærte jobs indtil deres dyre uddannelse er gået til spilde.

  Jeg husker at jeg selv startde min karriere som langtidsledig i 2 år og sådan slutter jeg den nok også snart. Apropos avisbud søgte jeg faktisk også hos postvæsenet engang, heller ikke det kunne jeg bruges til! Endte faktisk dengang med at komme i kløerne på en polsk menneskehandler som langt om længe skaffede mig et job, det er jeg ham stadig taknemlig for, så lad os bare få nogle polakker til landet, de er tit mere driftige end sløve danske arbejdsgivere!

  Den såkaldte mangel på arbejdskraft tror jeg nærmest er en udklasning af de dårligste arbejdsgivere som pludselig må opleve at de ikke kan vælge og vrage som før.
  Bladbranchen har vist længe været plaget af at illegal arbejdskraft fra østeuropa og indien har udkonkurreret de virksomheder der opførte sig ordentligt. Har da selv engang snuppet et sort avisbud der stod og skulle sendes hjem og fået hende til at lave lidt sort arbejde på underetagen:)

  Med det boom som gratisaviserne giver branchen har man nok følt et pres for at legalisere nogle få af de mange illegale arbejdere som man beskæftiger så det kan ikke udelukkes at de mange polakker der skrives om har været her hele tiden. Nu gør man bare et stort nummer ud af at legalisere deres ophold og ansættelse, når man nu ikke tør køre hele bixen sort længere.

 6. Gid jeg dog var blevet akademiker, og så fin at jeg ikke skulle forsørge mig selv ved manuelt arbejde – men kunne hellige mig store tanker som feks, om det er fagforeninger eller selvstændigt INITIATIV der skaber jobs i denne verden. ?????

Lukket for kommentarer.