Bøsser forfølges i Palæstina


(Plakater på Nørrebro)

‘Death threat’ to Palestinian gays

Homosexuals are accused of collaborating with Israel. Civil rights campaigners in Israel are trying to stop the deportation of a Palestinian homosexual back to the Gaza Strip, where they say he faces death threats.

BBC News
Via Snaphanen

Sikke da nogle venner venstrefløjen har fået… Bøssedræbere.. Hvor var det nu det fandt sted sidst ? Nå men det er sikkert bare noget med deres kultur dernede !! Ikke sandt Marianne Jelved ? Synes din partifælle Klaus Bondam også det i dette specielle tilfælde ? Mon de to radikale genier sidder heroppe i trygge lille Danmark og afgør fra sag til sag hvornår der er tale om kulturelle forskelle og beklagelige enkeltstående fejltagelser ?

Kunne vi få en kommentar fra en radikal vælger ? Jeg er nysgerrig hvad det er for nogle mennesker der stemmer radikalt !

3 Replies to “Bøsser forfølges i Palæstina”

  1. “Hold nu op. Ifølge islam skal bøsser dræbes. Er du imod religionsfrihed, eller hvad ?. Er Du racist måske. ? Jeg tvivler stærkt på at det ville genere dig hvis det blev gjort af folk med din egen hudfarve.”

    Sådan ca ville en radikal nok sige. Jeg er ikke selv radikal, så jeg gætter bare, ud fra hvad der tidligere er kommet fra den front.

  2. Jeg prøver.

    Du må forstå at det er meget kompliceret. Faktisk er det så kompliceret at ingen nulevende radikal er kommet i nærheden af bare en lillebitte forståelse. Vrøvle vrøvle vrøvle. Derfor synes jeg at det er arrogant at tro nogen kan gennemskue det. Snik snak snik snak. Du er en racist. Gok gok gok. Alle andre end radikale er dårlige mennesker. Vrøvle vrøvle vrøvle. Hælde vand ud af ørene. Snik snak snik snak. Bla bla bla.

Lukket for kommentarer.