Kulturel balance leveret af skattetryk.dk

Morgenavisen Jyllands-Posten bør forbydes, og chefredaktøren, Carsten Juste, bør i fængsel i op til tre år. Endvidere bør avisens kulturredaktør Flemming Rose lide den tort at blive afbildet som en gris. Det fastslår den egyptiske storimam, Sheikh af Al Azhar, Sayyed Tantawi – der er åndelig leder for verdens op mod en milliard sunnimuslimer – i det første interview, han har givet til en dansk avis……

…..storimamen, der af islam-kendere anses for at være en meget liberal religiøs leder….

https://www.jp.dk/muhammed/artikel:aid=3901146/

Undskyld undskyld undskyld.. Det er plat og meningsløst, men det er pisse morsomt – og jeg ku’ simpelthen ikke la’ vær’. Hold da kæft en idiot.. Ha ha ha ha…


Der er ingen forskelsbehandling her. Jeg er klar til at fornærme alle. Gad vide hvem af de to herrer, der er mest fornærmet ?

One Reply to “Kulturel balance leveret af skattetryk.dk”

  1. Jeg vil simpelthen ikke spise pølser, hvis de er lavet af ham der Tantawi. Jeg kræver muslimfrit svinekød. Det er min religion og I undertrykker mig.

Lukket for kommentarer.