Nick Hækkerup er klar til at overtage familiefirmaet.

Socialdemokraterne i Hillerød indstiller tidligere medlem af Europa-Parlamentet Kirsten Jensen som ny borgmester fra 2008, oplyser partiet…

……Med Nick Hækkerups opstilling synes endnu en Hækkerup på vej i Folketinget. I forvejen sidder hans far, Klaus Hækkerup og hans svigerinde, Karen Hækkerup på Chritiansborg. Nick Hækkerups farbror, Hans Hækkerup, er tidligere forsvarsminister – hans afdøde farfar Per Hækkerup tidligere udenrigsminister. Nick Hækkerups bror Ole Hækkerup (gift med Karen) er også tidligere folketingsmedlem…

https://politik.tv2.dk/article.php/id-4699250.html

Ja tak, vi kender din far Klaus Hækkerup. Og vi kender også din bedstefar Per Hækkerup. Det varer nok ikke længe før de danske skatteydere lærer meget mere om hvad den næste socialdemokrat i familien Hækkerup kan. Og hvorfor er I allesammen medlem af det samme parti i den familie ? Det er da ikke naturligt. Er der ikke nogen af jer der har fostret en selvstændig tanke siden 1915 ?

Historikeren Tage Kaarsted har afsløret, at en politikers fuldskab var årsagen til, at Norge og ikke Danmark fik det store oliefelt Ekofisk. Politikeren var daværende udenrigsminister Per Hækkerup. Han skulle til møde med norske politikere for at drøfte, hvor meget af Nordsøen Danmark skulle have af Norge som erstatning for et område, vi havde afleveret til Tyskland. Men nordmændene kom ikke til at aflevere noget. Per Hækkerup var for fuld til at fatte, hvad sagen drejede sig om.

https://www.samtid.dk/

Den andre personen vi kan takke, også ham post mortem, er danskenes tidligere minister Per Hækkerup. Hækkerup var en glad gutt som ikke sa nei takk til et glass eller ti. Pålitelige kilder påstår at han gav bort store deler av dansk kontinentalsokkel til Norge under ei skikkelig fyllekule under forhandlingene i 1963. Hækkerup ble full av whiskey og vi ble full av dansk olje.

Norsk blog: De gjorde olje-eventyret mulig

4 Replies to “Nick Hækkerup er klar til at overtage familiefirmaet.”

 1. Hæhæ, det er en meget god historie, men det er bare ikke sådan man træffer den slags beslutninger.

  De vigtigste argumenter for at give Norge så meget af Nordsøen var 1) De var stadig pissesure over, at de var blevet frakendt retten over Østgrønland 2) Man vidste ikke, om der overhovedet var så meget olie igen, eller om det kunne betale sig at udvinde den, så hvorfor ikke stikke dem en tudekiks.

  Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, har det så været en ret dyr tudekiks.

  Har I forresten også noget mod Hans Hækkerup? Der er da få personer der har givet Danmark så meget politisk goodwill hos USA, og han fik rettet op på vores rygte efter fodnotepolitiken.

 2. Næ, jeg kan umiddelbart ikke komme i tanke om noget udover at han er socialdemokrat 🙂 Hvis der dukker noget op vender jeg tilbage.

  PS: Der var vist engang en Hækkerup der smidt af et SAS fly pga fuldskab, eller husker jeg forkert ?

 3. Der er da noget du helt har misforstået i dit forsvar af den nød, man bliver bare ikke stiv når man handler på vejne af en nation, og politikere bør aldrig træffe sådanne beslutninger uden rådgivning, det har de simpelt hen ikke hjerne til.

Lukket for kommentarer.