Statsautoriseret sofakartoffel

Kontanthjælpsmodtagere kan roligt blive væk fra aktiveringsprojekter, møder eller andet, som kommunen finder på.
Først hvis en kontanthjælpsmodtager pjækker mere end 50 pct. af tiden, kan det tælle med som én af begrundelserne for, at kommunen smækker pengekassen i. Pjæk hver anden dag er ikke i sig selv nok til, at kontanthjælpen blive stoppet. Det udløser blot et træk i hjælpen.

Det fremgår af en ny bekendtgørelse og vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet, som Arbejdsdirektoratet har sendt i høring. Bekendtgørelsen og vejledningen kommer, efter at beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) gentagne gange har understreget vigtigheden i at stå til rådighed for arbejdsmarkedet og beskyldt socialrådgivere for at holde hånden over kontanthjælpsmodtagere.

https://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3904930/
Via Angantyr

Sidemanden: Hvad laver du ?
Sofakartoflen: Jeg er statsautoriseret sofakartoffel !
Sidemanden: Det lyder flot, hvad er det ?
Sofakartoflen: Jeg omdanner ilt, øl og fødevarer til varme og co2.
Sidemanden: Ok, har du læst på DTU ?
Sofakartoflen: Jeg har lært det på forskellige daghøjskoler.
Sidemanden: Held og lykke med det, hej.
Sofakartoflen: Jep, jeg må igang igen. hej hej..

Sofakartoffel = Couch Potato

One Reply to “Statsautoriseret sofakartoffel”

 1. Sidemanden: Lever du af mine penge ?
  Sofakartoflen: Ja, jeg er for doven til at forsørge mig selv og min familie.
  Sidemanden: Hvorfor skal jeg forsørge dig ?
  Sofakartoflen: For ellers er du ikke social ansvarlig.
  Sidemanden: Jeg er kold. Dø af sult, dit nul.
  Sofakartoflen: Jamen jamen jamen samfundet siger det er i orden.
  Sidemanden: Samfundet betaler IKKE for dig – det gør jeg. Jeg er nemlig skatteyder. Dø dø dø..

Lukket for kommentarer.