Claus Hjort Frederiksen (V) er inkompetent

Arbejdsløse slipper nemt uden om et job

110 ledige fik besked på at søge et job som postbud hos Post Danmark, men der var kun fem, som mødte op til informationsmødet. Beskæftigelsesministeren og arbejdsgiverne raser over Arbejdsformidlingen.

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=780928/

Der hvor jeg kommer fra er chefen altid ansvarlig. Det er selve essensen i at være chef.. At være ansvarlig..

Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) har ikke alene vist at han ikke magter at styre Arbejdsformidlingen – han er oven-i-købet så sølle at han tørrer ansvaret af på hans underordnede. Det er meget muligt at det er deres skyld, men skulle Claus Hjort Frederiksen (V) have fyret dem for længe siden og ansat nogle dygtigere mennesker.

Claus Hjort Frederiksen (V)… You’re fired !!