Lech tiezdayen

Amnesty International anklager i en ny rapport Israel for krigsforbrydelser i forbindelse med kampene i Libanon. Israel brød folkeretten ved med overlæg at ødelægge Libanons infrastruktur under opgøret med Hizbollah-militsen, står der blandt andet i rapporten.

https://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/08/23/011324.htmHizbollah gemmer sig bag civile, men de røde hunde bliver ved med at bagtale Israel. Med statsmonopolet DRs hjælp skal deres forsvarskamp sværtes til.

Lech tiezdayen, Amnesty International
Lech tiezdayen, FN
Lech tiezdayen, Hizbollah
Lech tiezdayen, Danmarks Radio
Lech tiezdayen, Mogens Lykketoft
Lech tiezdayen, Enhedslisten
Lech tiezdayen, Marianne Jelved
Lech tiezdayen, Tøger Seidenfaden
Lech tiezdayen, Kofi Annan

Israel kæmper videre for alle frihedselskende mennesker..


2 Replies to “Lech tiezdayen”

Lukket for kommentarer.