Rascisme mod indfødte danskere fra Skat

Danskere med dårlig samvittighed eller ringe kendkab til skattepligten ved ejerskab af fast ejendom i udlandet får nu Skat på nakken, skriver morgenavisen Dato. Skat er klar til at afkræve ejendomsmæglere oplysning om handel med udenlandsk ejendom, og en stribe lande er allerede blevet bedt om at angive danskere, som har købt hus eller lejlighed. I går besluttede Skatterådet, at Skat skal henvende sig til danske ejendomsmæglere banker, sparekasser og kreditforeninger for at finde ud af, om de har solgt ejendom i udlandet eller finansieret køb…..

………………..Henvendelserne sendes til bl.a. Tyrkiet, Spanien, Frankrig, Sverige, Bulgarien og Kroatien. Her har flere tusinde danskere købt både helårs- og feriebolig. Bevarer de deres bopæl i Danmark, er de i almindelighed – tildels med undtagelse af Frankrig – skattepligtige i Danmark af ejensdomsværdi og udlejningsindtægt. Skat har endnu ikke hørt fra de lande, man har kontaktet.

Landenes skattemyndigheder er ikke forpligtet til at medvirke ved afsløring af skattesvigende danskere. Skat forventer dog, at de enkelte lande ser en interesse i at gøre som led i det gensidige samarbejde mod skattesnyd.

Svinehundens nyhedstjeneste

Vi måtte længe høre på at det var rascisme at undersøge de titusinder der kom hjem fre “ferie” i Libanon, for synd. Selv om kun få procent har et arbejde i Danmark, og resten lever af offentlig forsørgelse. Det ville være at mistænkeliggøre uskyldige mennesker !! Uha da da. Men indfødte danskere må gerne jagtes af SKAT. Ingen problemer, ingen restriktioner, ingen hæmninger.. Det er HELT TILFÆLDIGT at Skat undersøger steder hvor almindelige skatteydere typisk køber feriebolig ! Bare klø på Hr skatteminister.. De ligusterhæk-perkere skal ned med nakken, ikk’. Hvad bilder de sig ind ? Tænk at købe en ejendom tusindevis af kilometer fra Danmark, for egne surt tjente (og hårdt beskattede) penge og uden udgift for nogen andre end dem selv. Sådan nogen nasserøve ! Ikke sandt ?

Hvad fanden rager det jer hvor mange ejendomme folk har i udlandet hvis de selv har tjent pengene ?

Misundelsen og den indre svinehund lever godt i Danmark.

Velfærdsairways
Verdens største ferie destination
Kætterske tanker
Hvor længe vil du betale ?
Ulighed, jeg brækker mig
De misundelige danskere

8 Replies to “Rascisme mod indfødte danskere fra Skat”

 1. Rolig nu Allan. Ejendomme har altid været grundlag for beskatning – det gælder endda før der fandtes indkomstbeskatning og da der gælder globalindkomstbeskatning, omfatter det også ejendomme i udlandet….

  Jeg ved dog ikke om en undersøgelse af ejendomme i Libanon vil resultere i et brugbart resultat.

 2. At danskere beskattes af danske ejendomme, det kan jeg til nød forstå. Men hvorfor skal en person med ejendom i Spanien – først beskattes med spansk ejendomsskat, og derefter med det resterende beløb (da ejendomsskatten selvfølgelig er lavere der) i Danmark ?

  Iøvrigt gik min anke mest på at man mistænkeliggør almindelige danske der handler bolig i Spanien. Hvorfor må man det, man ikke må mistænkeliggøre folk der har været i Libanon ?

 3. Der findes forskelleige former for ejendomsskatter.

  I Danmark betales der for private boliger grundskatter till kommunnen/amt og ejendomsværdiskat (den tidligere lejeværdi). Derudover findes der dækningsafgifter for visse erhvervsejendomme.

  I udlandet betales der typisk høje ejendomsskatter.

  I den dobbeltbeskatningsoverenskomst der er indgået med det pågældende land – f. eks. Spanien – vil det være skitseret hvem der har retten til at beskatte ejendommen – f. eks. hvis den ligger i Spanien.

  Endvidere vil der være mulighed for at undgå dobbelt besktaning, således at man f. eks. kan modregne den betalte skat i udlandet i den beregnede skat til Danmark. Dette afhænger dog formodentligt af typen af skat betalt i udlandet.

  Globalindkomstbeskatningen er gælder næsten for alle landes skattesystemer.

 4. Jeg vil give Allan ret. Hvorfor skal danskere betale 1% skat af vurderingen af deres ejendomi udlandet? Hvad er meningen med det? Det er jo en ren formuebeskatning som man ikke ville blive udsat for hvis man havde en bankkonto med beløb svarende til ejendomsværdien! Ejendomsmæglere med salg af udenlanfdske ejendomme foren eder og giv hundehovederne og røvergeneralerne fra SKAT fingeren

 5. Til de nysgerrige eller videnhungrende kan det anbefales at tage et kig på https://www.globalhome.dk her kan der blandt meget andet findes yderligere oplysninger om beskatning af fastejendom i udlandet… bahhh skat jeg hader det.

Lukket for kommentarer.