Images of The Middle East

»Images of the Middle East«-festivalen, som Udenrigsministeriet står bag, har accepteret at udgive en litterær antologi, hvor israelske forfattere er udelukket.

Ã…rsagen er, at bogens sponsor, en saudiarabiske koncern, kræver israelske forfattere udelukket.

»Det er skandaløst, at man modtager penge, der stiller den slags »Jeg havde helst set, at der også var israelske forfattere med, men sponsoren vil kun støtte en udgivelse med forfattere fra islamiske lande. Alternativet havde været, at bogen ikke var udkommet,« siger bogens redaktør, Claus V. Pedersen.

Det er skandaløst, at man modtager penge, der stiller den slags betingelser,« siger forhenværende overrabbiner Bent Melchior.

Ophir Karir, ambassaderåd på Israels ambassade i København, er oprørt over sagen: »Det er sørgeligt og foruroligende, at man har accepteret kravene. Det er et angreb på ytringsfriheden og den kulturelle frihed,« siger Ophir Karir.

https://www.berlingske.dk/kultur/artikel:aid=781430/
https://www.berlingske.dk/kultur/artikel:aid=781342/

Jeg skal love for at Images of The Middle East har fået formidlet arabisk kultur til lille Dannevang. Anti-semitisme, undertrykkelse, censur og manipulation af sandheden. Føj for satan. Tænk at vi som danske skatteydere skal være med til at betale for den slags.

Forestil dig at egyptiske skatteydere (hvis de da har nogen) betalte for at der kunne komme en udstilling om dansk kultur, med dansk Havarti ost, digte af Dan Turell, musik af Shu-bi-dua og Danmarks Radios pigekor, et par billeder af Kurt Trampedachs storbarmede feberfantasier og en forevisning af Jens Jørgen Thorsens jesusfilm. Alt sammen helt jødefrit naturligvis, vi skulle nødigt fornærme nogen..

Jeg brækker mig..

Læs et par andre indlæg om Images of The Middle East:
Balder
Konservativ Reaktion

Update:
En bombe i en turban

9 Replies to “Images of The Middle East”

 1. En sag for PET, skriver Christian.
  PET har på det seneste vist sig som en kollaboratør, der ikke er til at stole på.
  Lad os vække traditionerne fra krigens tid til live og danne modstandsgrupper, der kan træde i aktion.
  Borgerkrigen mod muslimerne kommer uværgeligt, hvis vi vil bevare et frit Danmark.

  falkeøje

 2. Ren diskrimination – hvor er Dansk center mod Racisme?

  Restauratører slæbes i retten, fordi de afviser unge mænd fra Nørrebro af hensyn til ro og orden. Samt af hensyn til omsætningen i diskoteket.

  Her udelukker man Israel og jødisk kultur.

  Krybe for Saudierne – det er svært at falde dybere.

  Dhimi’er, apologeter, hundehoveder og slapsvanse, selvcensur. Fy for fanden.

 3. Skatteyderbetalt antisemitisme. Nu er det bare for meget. Jeg er rasende og mangler ord. De røde svin kan rende mig, jeg er ikke længere en del af dette samfund.

 4. Hvad med at politianmelde Claus V. Pedersen for overtrædelse af grundlovens § 70 ?

  Ingen kan på grund af sin trosbekendelse eller afstamning berøves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt.

  https://www.grundloven.dk/

 5. En restauratør der afviser unge ballademagere bliver slæbt i byretten for diskriminering!

  Men det her GØR MIG BARE SÅ……………..

  SELVCENSUR, UNDERKASTELSE, DHIMIER, APOLEGETER, KONFLIKTSKY KVAJEPANDER, SLAPSVANSE & HUNDEHOVEDER.

  Vi pøbelen kræ er offentlig henrettelse af den skyldige.

 6. Allan, en enkelt rettelse: Det bliver meget svært at fremvise Jesusfilmen, var der ikke noget med at han Jesus faktisk var jøde ?? 😉

  Kasper

 7. Images of The middle east, typisk dansk establishment at få den slags til at gå i lort. Ideen er måske ikke så dårlig; men medmindre Anders Fogh selv laver mikro-management går det selvfølgelig galt. Er Per Stig Møller ikke ansvarlig for denne fadæse?

Lukket for kommentarer.