Line Barfod: Tigress of Siberia

Enhedslisten: Gratis transport til alle under 18 år

Trafikstyrelsen skønner, at det kommer til at koste omkring 600 mio. kr., hvis børn skal køre gratis med offentlig transport. Enhedslisten finder udgiften rimelig og forsøge at få hævet gratisgrænsen for børn til 18 år med et kommende finanslovsudspil.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3914244/

Islamofascisten (?) Line Barfod har en drøm. En drøm om et totalitært samfund hvor hun, og politbureauet, bestemmer over os allesammen. Hun bestemmer hvem der kører i bus, hvad det skal koste, hvem der må arbejde som buschauffør, hvad buschaufføren synes og hvilket parti han skal tilbede. Han skal lære at hans arbejde og liv tilhører Line Barfod.

Når islamofascisten (?) Line Barfod skal lokke samfundets dummeste mennesker til at stemme på hende, bruger hun ofte ordet GRATIS. Ordet GRATIS er nemlig det narko som demagoger sædvanligvis forfører de dummeste mennesker i verden med. Men islamofascisten (?) Line Barfod får kamp til stregen. Vi er nemlig nogle der lærer vores børn den sande betydning af ordet GRATIS. Gratis betyder ikke at det ikke koster noget, men gratis betyder at der er nogle andre end dem der modtager ydelsen der skal betale. Og det er dig, min ven.

Du kommer til at betale med din frihed.

9 Replies to “Line Barfod: Tigress of Siberia”

 1. Jamen børn kører jo allerede gratis med busser og tog i hovedstadsområdet.
  Ifølge HT´s egne regulativer, må en chauffør ikke afvise et barn under 11 år, som kører alene og ikke har nogen billet! Jeg har en kopi af den, og det samme har mine børn i deres skoletasker – det sparer mig tusinder af kroner hvert år. Og det koster ikke nogen noget, når børn kører gratis. Der kører ikke flere børn med busserne, fordi de ikke betaler.

  Normalt bryder jeg mig ikk om Enhedslistens politik, men her er jeg enig. Børn bør kunne køre gratis indtil de er 18.

 2. Sidst jeg så efter kostede en liter diesel 8,80kr. En bus kører hvad? 5 – 8 km på en liter? så er der bussen og makkeren med rattet og dem der skal vaske og passe den… Hvordan f.. bliver det til “Og det koster ikke nogen noget, når børn kører gratis. Der kører ikke flere børn med busserne, fordi de ikke betaler.”??

 3. Er du svagtbegavet
  Hvorfor kan du ikke argumentere, menmå forfalde til stupiditeter.
  Jeg antager at det skyldes manglende begavelse hvorfor du så vil være undskyldt.
  Dine injurerende beskyldninger er jo som bekendt under strafansvar.

 4. Bjarne, du er meget selektiv i de indlæg du vælger at svare på. Hvor var du da emnet var Gert Petersens nazi fortid ?

  Iøvrigt kaldte du også Allan for en nazist for et stykke tid siden. Det må du godt, men vi må ikke ? Er det fordi vi ikke er medlem af partiet ?

 5. For øvrigt er der masser af argument i bloggen! Det som altid tænder mig lidt er når en eller anden idiot siger GRATIS, det er der ikke noget der er, som Allan så fint skriver!

 6. Det er på tiden at nogen kalder en skovl for en skovl. DR’s hvidvask af partier som Enhedslisten, ændrer ikke på det faktum at de er totalitære revolutionærer der vil skabe et fascistisk samfund med sig selv som herremænd. Deres metode er, som nævnt tidligere, at love gratis goder til poletariatet betalt af de onde topskatteydere. Når de så har fået magt som de har agt, ender frihedens frontkæmpere i Sibirien sammen med bøsser og jøder.

  Bjarne, vi ses på barikaderne – og jeg vil kæmpe med livet som indsats.

 7. Trafik- og transportsektoren er allerede under grundig socialistisk kontrol, og resultaterne burde være synlige for enhver.

Lukket for kommentarer.