Christiania forfalder

Det vil koste mellem 250 og 300 millioner kroner at få renoveret statens gamle bygninger på Christiania med nye tage, vinduer, bekæmpelse af hussvamp i fristaden og almindelig genopretning af de stærkt nedslidte bygninger. Sådan lyder konklusionen, efter at Slots- og Ejendomsstyrelsen har fået et hold af arkitekter og ingeniører til at gennemgå bygningerne i fristaden.

https://politiken.dk/indland/article165684.ece

Hvem mon i sidste ende kommer til at betale ?

4 Replies to “Christiania forfalder”

 1. Ordet “forfalder” giver indtryk af, at det alene skyldes manglende vedligeholdelse af forsvarets domæne.
  Men der har også været direkte ombygning af fredede bygninger fra Chr. 5´s tid (=slutn. af 1600-t.), som nærmest betegnes som hærværk.
  Hvornår får vi en redegørelse for, hvad socialminister Eva Gredals “sociale experiment” har kostet skatteborgerne?

 2. Ja jeg synes at vi skal bringe hele Københavns vold tilbage til den oprindelige form.
  Det kommer desværre til at betyde at Tivoli skal ryddes, at der skal nedlægges utallige etageejendomme, kontorer mm. men det går altså ikke at byen og Christiania ikke ser ud som under Christian d IV.

 3. Der er da kun én ting at gøre!!
  Alle egendomme på Christiania, der er beboelige skal sælges til en forretningsmand, som kan få nogen ordentlige lejligheder ud af det og resten af lortet skal rives ned! Så kommer der penge i kassen og vi kommer af med det beskidte hul.

Lukket for kommentarer.