Unden penge gør det ondt.

Det er godt for væksten på kort sigt, at mange danskere arbejder flere timer end før. Men på et tidspunkt slutter glæden ved overarbejde. Marginalskatten sætter en grænse for, hvor meget folk vil knokle oven i de 37 timer, uden at få meget økonomi ud af det.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3921628/

Alle kan se problemet, men ingen tør gøre noget af angst for de millioner af danske der ikke bestiller noget. Det vil nemlig koste stemmer hvis udyret ikke forkæles. Jeg håber at de få mennesker der forsørger hele Danmark, snart går i strejke.

$

4 Replies to “Unden penge gør det ondt.”

  1. Super ide. At organisere en strejke for alle der trækker slæbet! Desværre kan det nok ikke gennemføres uden accept fra arbejdsgiverorganisationerne og signalet ville nok ikke være så godt hvis det direkte var dem der stod i spidsen for det.

    Sidste efterår havde jeg en fridag midt på ugen og var i den lokale Gentofte netto midt på dagen. Det var deprimerende. Alle tre kasser var åbne og der var masser af kunder. Sunde og raske efterlønnerne vrimlede rundt og købte muntert ind, med tårnhøje friværdier og samfundsnasser-støtte oveni. De skulle skamme sig, de sunde og raske nasserøve /mvh Johan

  2. Jeg synes også det er en super ide, men jeg tvivler på at arbejdsgiverne vil synes om det. Vi er trods alt i samme båd, og bør ikke skade hinanden.

    Måske kunne ideen gennemføres på en mere symbolsk måde, der kunne få de arbejdsfritagede og politikernes opmærksomhed. Feks kunne man arrangere 1 times arbejdsnedlæggelse kl 12 på en bestemt dato, for alle af samfundets nettobidragsydere der er trætte af at blive bestjålet.

    Eller noget ligende !!

  3. Ja, det er nok mere realistisk, og det ville give lige så meget presse, og måske også give velbjergede efterlønnere lidt at tænke over, hvis de stødte næsen mod en lukket dør når de skulle hente de ugentlige tolv flasker rød drue i Holte Vinlager.

  4. 1 times arbejdsnedlæggelse på en bestemt dato lyder som en rigtig god ide. Jeg prøver at køre en lille meningsundersøgelse for at vejre stemningen.

Lukket for kommentarer.