Hvorfor er de ikke på arbejde ?

20 aktivister anholdt på Trekroner Fort

20 unge aktivister, som tidligere i dag indtog Trekroner Fort i Københavns Havn, er blevet anholdt. Gruppen, der kalder sig pirater, foretog “erobringen” i protest mod Østre Landsrets afgørelse i sagen om Ungdomshuset på Jagtvej.

https://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/08/29/161802.htm

Det er hverdag og arbejdsdag for nogle. Alt for få desværre. Men der er åbenbart nogle der ikke skal på arbejde eller i skole.

Konfrontationen er uundgåelig

Vi vil gerne slå fast, at hvis de nægter at forhandle med os og bliver ved med at ignorere os, så er en konfrontation uundgåelig. Vi tager ikke ansvar for, hvordan folk vil reagere, lød beskeden fra husets talsmand Adam i går.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article220974.ece

Øhh hvad skal der forhandles om ? Huset tilhører nogle andre (de har arbejdet, tjent penge og købt huset), og de vil gerne benytte det. Gælder landets love ikke for jer ? Jeg har absolut ikke noget imod private klubber, men køb jer dog et hus.. Så bestemmer I selv. Det kræver selvfølgelig penge – og penge får man ved at ARBEJDE. Men der jo nok der problemet er i virkeligheden. Det gider I ikke, og I mener at alle skatteyderne skal arbejde – tjene penge – og købe et hus til jer.

Glem det.

5 Replies to “Hvorfor er de ikke på arbejde ?”

 1. I årtier har venstrefløjen benyttet standardsvaret: Jamen, der er ikke noget arbejde at få.

  Hvad er undskyldningen nu ? Alle disse unge ser sunde og raske ud. Hvorfor er de ikke på arbejde ? Jeg er på arbejde, og jeg har mit navn på skødet til min bolig fordi jeg selv har købt den – så der bestemmer jeg. Hvor svært kan det være ?

 2. Du stiller for store krav 🙂

  Logik og sund fornuft forudsætter, at man lader følelserne have anden prioritet i tankemønsteret..

 3. Hvis de fjolser havde brugt samme antal timer på at arbejde, som de har brugt på at protestere mod livets “uretfærdigheder”, så havde de haft deres hus for længe siden.

  Men Allan har ret. De gider bare ikke arbejde, de vil hellere lave ballade.

 4. ‘Ungdomshuset’ ligger som en værre gang slum midt i Købehavn – fatter ikke at kommunen skrider ind.

 5. Hvis mit hus så sådan ud, ville kommunen stå med et polititilhold hurtigere end du kan sige “politisk motiveret forskelsbehandling”..

Lukket for kommentarer.