Jerusalem Post: Bloggere forsvarer den fri verden.

BLOGGERS HAVE become a critical component of the free world’s defense in the current war. During the Hizbullah campaign in Lebanon, bloggers scrutinized coverage of the war in a way that has never been done before. Their work has exposed the dirty secret of the Middle East that the media has hidden for so many years: The global media and the international NGO community, which profess to be neutral observers, are in fact colluding with terrorist organizations.

Artikel i The Jerusalem Post
via Hodja

Danmarks Radio opkræver hvert år for 4 MILLIARDER kroner tvangslicens til staten indoktrineringsmaskine. Disse penge bruges til at promote et socialistisk verdenssyn, hovedsageligt ved hjælp af fordrejninger og fortielser. Men i disse tilfælde også vha direkte løgn. Som sædvanligt er det dog det private initiativ der sikrer fremskidt, skaber klarhed og afslører manipulationer med sandheden. Også i medieverdenen. Med små midler ligges mediefascisterne ned.

Klik igennem min linkliste (ude til i højre margin) for at besøge ytringsfrihedens frontlinie.

Andre indlæg:
Bloggerne, en magtfaktor ?
Extreme makeover
Mediemanipulation
Directors cut

PS: Hvis licensgestapo tror de nogensinde får en krone af mig, så bliver de klogere
Afmeld din DR licens her

6 Replies to “Jerusalem Post: Bloggere forsvarer den fri verden.”

 1. De samfundsdebatterende og kritiske blogs er på sin vis ved at udvikle sig til en femte statsmagt. Kontrol med de lovgivende, udøvende og dømmende magter, men i særlig grad kontrol med den kontrollerende magt aka. “den frie presse.”

 2. Bloggene udfylder i dag det samme hul i informationen af offentligheden, som den illegale presse gjorde under krigen.
  Dengang var alt underlagt tysk censur, kun den illegale presse var ucensureret.
  Den blev distribueret rundt med posten – uden afsender, og den blev uddelt diskret på de store arbejdspladser.

  Den etablerede presse er i dag underlagt
  politisk korrekthed i en sådan grad, at mange finder den uinteressant, fordi den ikke siger tingene, så de umiddelbart forstås.

  Danmarks Radio er et kapitel for sig.
  Der er det indoktrinerende element så iøjnefaldende, at det irriterer ved sin nærværelse.

  falkeøje

 3. Danmarks Radio er et større problem end de fleste er klar over. De røde sidder solidt på dette tvangsmedie, og alle danskere bliver bombarderet med deres diskrete propaganda fra vugge til grav. Det er som kinesisk vandtortur. Før eller siden påvirker de små dråber næsten alle.

  Hvis vi nogensinde skal gøre os forhåbninger om et demokratisk Danmark, hvor friheden kan blomstre, må vi finde en måde at lukke DR på.

 4. Den dag DR lukker opfordrer jeg til folkefest på Rådhuspladsen. Deres partiskhed og forvrængning (på skatteydernes regning!) er kriminel. Der må kunne opfindes et alternativ for de folk som har lyst til at se det bras?

 5. Det pudsige er, at enhver kan undlade at betale licens uden at risikere det mindste. DR’s licenskontrollører skal (i det omfang de gider at indfinde sig) bare ignoreres, og deres truende og injurierende breve smides i skralderen, og så er den potte ude. Det show har jeg personligt rejst med i årevis – faktisk hele mit liv – og sparet titusindvis af kroner derved.

  Så spørgsmålet er, hvad der får folk til frivilligt at betale licens til DR. Frygt? For hvad?

Lukket for kommentarer.