Ideologisk symbiose

Uddeling af penge i Libanon.

De bundter af dollar, som Hizbollah i disse dage deler ud til shiamuslimerne i Sydlibanon kommer som kontanter smuglet ind fra udlandet. Det siger den libanesiske centralbank…

… Der er bred enighed om, at de mange penge stammer fra Iran, der er Hizbollahs stærkeste støtte, men centralbankchefen bedyrer, at Hizbollah ikke overtræder Libanons lovgivning, selv om Hizbollah ikke vil oplyse, hvor pengene kommer fra.

https://borsen.dk/650.94276

Og her hjemme stiger uddeling af penge også….

Trods højkonjunktur og kraftigt fald i ledigheden er antallet af danskere på offentlig forsørgelse stigende. Næste år vil omkring 20.000 flere skulle have en månedlig check fra det offentlige, og udgifterne stiger med 9,1 milliarder kroner til ialt 258,6 milliarder kroner.

https://politiken.dk/erhverv/article166638.ece

Mon ikke politikerne i Danmark er misundelige nu ? Tænk hvis vi også bekæmpede Israel mere aktivt, så kunne det være vi fik nogle af de dejlige dollars ! De kunne gå til højere dagpenge, flere på efterløn, nye daghøjskoler, flere statslige TV kanaler, etc etc.. Måske kunne vi ALLESAMMEN gå på førtidspension, og leve af støtten fra Iran ? Tænk at sidde arbejdsfri hele dagen og klikke sig igennem 10-15 statslige DR kanaler med en flok bajere på bordet ! Nirvana for nogle.. Helvede for andre..

Det er ikke så underligt at islamisterne og socialisterne er blevet så gode venner. Deres økonomiske politik er jo helt identisk.

2 Replies to “Ideologisk symbiose”

Lukket for kommentarer.