Charlotte Dyremore og Jens Rohde i hæderlighedsduel

Det ville være at underskrive regeringens dødsdom at lytte til de Konservatives skatteordfører Charlotte Dyremose og hendes evige tale om topskatten…

…Han begrunder dødsdommen med, ingen politiker kan skabe folkelig forståelse for det projekt. Specielt ikke når budskabet bliver leveret af Dyremose i TV. Hun skræmmer alle væk.

…»Hvis man står på fjernsyn og strigler sin hest oppe i Nordsjælland, som hun gør. Og taler for, at vi skal lette skatten for de rigeste 40 pct., og man så tror, at man kan skabe en folkelig forståelse, så har man ikke forstået ret meget,« siger han

Charlotte Dyremose afviser, at hun bryder nogen aftale fra regeringens seminar.

»Det er Rohde, som holder debatten i kog. Men vi vil da fortsætte med at arbejde for skattelettelser. Og vores politik er, at ingen skal betale over 50 pct. i skat. Og det vil jeg blive ved med at svare, når jeg bliver spurgt. Andet ville da være underligt,« siger hun.

https://www.berlingske.dk/forside/artikel:aid=785916

Jens Rohde er en lusket stik-i-rend-dreng for Venstres jantelovsjunta, og Charlotte Dyremose er en hæderlig og fornuftdrevet kvinde .

Læs også Venstre: en liberal-fri zone? om Jens Rohdes hetz mod Peter Christiansen.

8 Replies to “Charlotte Dyremore og Jens Rohde i hæderlighedsduel”

 1. Udover at fabrikere fantasifulde mediehistorier, rende i hælene på bøsser og lesbiske og svine ærbare kvinder til verbalt, er missilet Rohde nu ude efter de mennesker, der arbejder hårdt for at fjerne topskatten, så Danmarks erhvervsliv og private initiativ ikke drukner i skattetryk.

  Jeg ved ikke, om “Ã…rets Pikhoved” stadigvæk eksisterer, men han fortjener så sandelig at få den.

 2. Kalif, du er en syg mand. Jeg vil anbefale terapi overfor dine homofobiske følelser. Der ligger sikkert noget i din fortid du kan lære at forstå, hvis du arbejder lidt med det.

 3. Desværre har Rohde ret. Venstrefløjen har gennem 50 år omdannet danskerne til et folk af brægende bistandsklienter, der vil stemme på en hvilken som helst rottefænger, blot denne lover evig bistand. Og det er jo let nok. Selv en atombombegalning som Irans præsident foretrækker danskerne frem for Israels Olmert.

  Dyremose er eksponent for den ny konservatisme, der ikke ligger så langt fra den gamle, hvor navnet Dyremose var tæt knyttet til Hitlers nazisme. Andre eksponenter for den specielle afart af konservatisme, der blot er en variant af de radikale, er socialisten Connie Gedelår, der dybest set er en klon af en socialdemokrat og en radikal. Én der ikke kender forskel på dit og mit.

  De konservative, med Hans ”betonklods og en kæp i øret” Engel, er en skamplet på det Danske samfund. Præcis som ”hold kæft hvor er det dejligt at slikke Kofi Annan i røven” Per Stig Møller og resten af dette såkaldte konservative folkeparti, der kun går ind for konservering af almindelig idioti og landsforræderi.

  Venstre har indset, at der er en lang vej tilbage til kysten. De konservative er flabrende gopler med hjerne som Bentsen, der igen har hjerne som en gople.

  Ã…ben vinduet og få frisk luft.

  Mvh. Børge.

 4. Børge.. Vi er ikke uenige.. egentlig.. Der er meget langt til kysten, men med mindre alle får deres egen åre at ro med – når vi den aldrig. Vi må presse på hele tiden, og kæmpe for en ny holdning i den brede befolkning.

  Ang familien Dyremose, ved jeg ikke noget om sagen – og har svært ved at se hvad det vedkommer Charlotte Dyremose.

  Læs denne artikel, hvis du har det bedre med en mere diplomatisk formulering end min
  https://www.coin.dk/

 5. Børge, vil du virkelig mene at det er bedre at kvæle det private erhvervsliv end at fjerne topskatten?

  Hvordan kan det dog være, at andre europæiske lande har et bedre offentligt serviceniveau end Danmark og samtidigt lavere skatter?

  Kan du da ikke forstå, at hvis man skal arbejde for andre de første 100 kroner, er incitamentet til at arbejde videre for de 30 ligesom lidt faldet, ik´?

  Lavere skatter betyder mere virkelyst. Mere virkelyst skaber flere arbejdspladser og større produktion. Flere arbejdspladser og større produktion betyder større eksport. Og større eksport betyder en bedre samlet økonomi for hele Danmark.

  Fjern topskatten; nedsæt bistandshjælpen og frigiv boligmarkedet!

 6. Nej selvfølgelig siger jeg ikke nej til fjernelse af topskatten.

  Jeg er, ved siden af mit hovedjob som funktionær, privat erhvervsdrivende. Sidste år betalte jeg ene person knap 400.000 kr i skatter og afgifter, og der blev kun tilovers til en tilværelse med en gammel bil og et gammelt hus og stadig forfølgelse fra skattevæsenet.

  Så jeg er vred. Jeg er vred på danskerne som de forbandede tyveknægte de er. Lallende bistandsklienter.

  Men den eneste vej tilbage er den lange trælse. Ude på sidelinien står Thorning og Søvndal parat med deres landsforræderpartier. De ser gerne os alle i rendestenen, og de skyr ingen midler for at få os derud.

  Og vent bare at se: De konservative vil være med på den. Hvem glemmer Schlyter og hans forræderi mod Ninn?

  De konservative er populistiske – langt værre end DF. Og Dyremose: En populistisk gimpe, der ikke fatter at hendes ævl kan ødelægge Danmark. Deraf min reminder til Dyremoserne.

  V skal have magten i mindst 20 år endnu for at få Danmark på ret køl. Der er ikke plads til de konservative som andet en stemmefyld.

  Mvh. Børge.

 7. Denne hr.Børge’s kommentarer er interessante, for han har præcist forstået den problemstilling som landet står i og hans konklusioner er korrekte.
  De liberale, som konstant råber på skattelettelser, sender Danmark lige i armene på Helle T. og Co. Det har taget 20 år at bygge dette behandler-samfund op og det tager 20 år at vende skuden.
  Så, LAD være med at bore huller i den båd, som i øjeblikket er ved at føre os , ganske vist langsomt, sikkert frem mod et mindre omklamrende samfund. Tak.

Lukket for kommentarer.