Ole Sohn: Ondt i røven eller jord i hovedet ?

Ole Sohn: Danmark har »røven fuld af penge«

»Udgangspunktet for vores udspil er det, som der er en fælles forståelse for. Nemlig at vi har røven fuld af penge i Danmark. Og når man har en robust økonomi, skal man investere i fremtiden«, siger SF’s finansordfører Ole Sohn.

https://politiken.dk/indland/article168331.ece

Kære Ole,

Nej Ole, du tager fejl. Der findes danskere med »røven fuld af penge«, men Danmark har ikke en klink. Vi har nemlig noget der hedder privat ejendomsret, og jeg ved godt det er svært for dig at du ikke kan bruge disse penge – men det er ikke dine. Selv små børn kan kende forskel på dit og mit, og det må du altså lære.

Dine gamle drømme fra tiden som formand i Danmarks Kommunistiske Parti 1987-1991, er vist ikke ikke helt forsvundet endnu. Du har hele dit liv arbejdet for indførelsen af en totalitær socialiststat med magt over alle aspekter af folks liv, og jeg synes du burde sidde i fængsel. Hvis man opfordrer til tyveri og undertrykkelse fortjener man ikke ikke at leve i et frit samfund.

mvh Allan

7 Replies to “Ole Sohn: Ondt i røven eller jord i hovedet ?”

 1. Overladt til sig selv (uden nogen at nasse på) ville folk som Ole Sohn dø af sult. Lad os boykotte alle socialister og se hvor længe de overlever.

 2. Jeg er på!

  Opfordring til Allan:

  Kan du ikke lave en permanent evigt voksende boykotliste, med virksomheder, foreninger og organisationer der går imod princippet om individets frihed?

  Så hjælpes vi alle med at fodre Allan med information. Så er der bare tilbage at sprede budskabet, og så må vi jo se, om vi med tiden kan gøre en forskel.

  Vi kan jo starte med DR, 3F og FN?

 3. Ole Sohn burde stille op til EF-parlamentet, her er der så godt som ingen som regner skatteborgerne for andet end nyttige idioter når de enten skal have lokket et Ja ud af dem til en folkeafstemning eller når der skal skrabes penge ind til fremmelsen af det ny-Sovietiske imperium. EU-kommissionen er en stat i staten, beskyttet af et uigennemtrængeligt bureaukrati hvis primære formål er at underminere nationalstaterne for borgernes egne penge. Sohns fremtid er sikret her, for her holder mange af hans ligemænd til.

 4. Og det her handler bare om at kaste saa meget jord som muligt efter socicalister? Meget… Barnligt.

  Og du vil spaerre ham inde for at taenke visse tanker? Undskyld mig, men hvem er totalitaer nu?

 5. Ja, det er i hvert fald nærmere i et totalitært end i et reelt frit eller liberitansk samfund, at man forbyder facistiske, racistiske, nazistiske, kommunistiske holdninger.

  Det er rart når spørgsmål kan svares enkelt

Lukket for kommentarer.