Jeg skammer mig over at være europæer i dag.

Europe nixes landing rights for El Al planes with IDF cargo

A number of European states are refusing to allow El Al cargo planes carrying Israel Defense Forces equipment from stopover landings in their airports. The refusal came from states considered friendly with Israel, including Britain, Germany and Italy, according to Captain Etai Regev, the chairman of El Al’s pilots’ union. Regev sent a letter of complaint on the matter to Prime Minister Ehud Olmert and to the Defense Ministry, the Finance Ministry, and the Tourism Ministry. According to Regev, El Al flights bearing heavy loads that arrive from U.S. bases “are not given approval by European states to make stopover landings for refueling, for political reasons. “As a result, cargo planes are taking off from the U.S. with much lighter weight, and are reaching Israel with significantly fewer munitions than needed.” Regev called this “a substantial blow to state defense.” In his letter, Regev complained about the government’s decision last month to allow Italy’s flag carrier, Alitalia, to fly Israeli state employees abroad for the first time. “Israel’s response to this is the transfer of labor to Italian pilots at the cost of Israeli pilots,” he wrote.

https://www.haaretz.com/
Via LGF

Europas skatteydere betaler MILLIARDER i støtte til mellemøstlige diktaturer. EU og Danmark er skyldige i at støtte terrorister. Men nu er de gået et skridt videre, nu bekæmper de aktivt staten Israel ved at nægte israelske varer transit igennem EU. Jeg skammer mig over at være europæer. Sådan nogle små lorte dhimmi nationer. Hvis ikke EU griber ind – har de mistet alt respekt hos mig, og jeg føler absolut ingen loyalitet mod – eller fællesskab med dem.

Jeg er hverken jødisk eller israeler, men føler snart et større tilhørsforhold til Israel end jeg gør til EU og Danmark.

5 Replies to “Jeg skammer mig over at være europæer i dag.”

 1. Jeg er bange for at der skal et terrorangreb på danmark før folk vågner op..

  Alle de sandabe-sympatisører vi har i det her land tror at de kan gører sig til venner med terrorister, hvor naiv kan man være? Hvad er deres agenda?

  Jeg husker et billede jeg engang så, hvor Hitler og Stalin giver hånd ovenpå deres fredsaftale, men hvor Hitler står med en daggert i den anden hånd på ryggen.

  Stalin er et symbol på os, når sandaberne vender sig imod os!

  Tilgiv min stil, den kan virke racistisk, men jeg er ikke racist, jeg er kulturist!

 2. Du siger du skammer dig over at være europæer/dansker, men din blog er bare smaddergod. Så noget godt er der sgu.
  Du må endelig blive ved, jeg læser den hver dag. Internettet har virkelig revolutioneret meningsdannelsen og nyhedsstrømmen. Reuter og AP og NY Times og Politiken og DR må et eller andet sted være lidt rystede. De kan ikke bare lyve vildt og voldsomt mere.
  Mises.org er et andet eksempel på at viden ikke længere kan undertrykkes.
  Det meste af et godt økonomistudie ligger der.
  Tænk at der kun har været undervist i
  marx og Keynes på de danske økonomistudier i gud ved hvor mange år.
  Fame uhyggeligt.
  Staten sidder på det hele og så kommer din blog og ripper op i det.
  Nye tider mand.

  Bedste ønsker til dig
  TOE
  PS Dine billeder loader kun hos mig en gang ud af 10 sådan cirka.

 3. Tak for de pæne ord TOE. Ang. billeder så er der referrer-check på billederne, så hvis du er bag en firewall kan du muligvis få problemer med at se dem.

  Og til Michael: Det er vigtigt at vi liberalister gør det klar for alle (i tale og på skrift) at vi ikke IKKE er nationalister, rascister eller på anden måde intolerante. Vi er frihedselskere og demokrater – men alle der truer vores frihed får selvfølgelig et hak i tuden. Vi skal slås for denne frihed, ellers er den intet værd. Derudover kan alle mennesker leve som de vil, så længe de accepterer demokratiets spilleregler. Det gælder også muslimer, der skal skal selvfølgelig også være plads til dem – men de skal IKKE pådutte andre deres middelalderlige tankersæt. De skal reformeres og tilpasses den moderne verden.

 4. Det er selvfølgelig dem der kommer ud i extremerne der er de farlige.
  Og for min skyld må folk tro hvad de vil, men der hvor min kæde hopper af i den her sammenhæng er, at vi føder på folk her i landet der helt tydeligt ikke burde være her. Det har ikke noget med race eller religion at gøre, men holdninger. Der er også “indfødte” danskere jeg gerne ville sende langt væk.

Lukket for kommentarer.