Det er samfundets skyld.

Ni anholdt i Odense for terrorplaner

Ved aktion i Vollsmoseområdet i Odense anholdt politiet natten til tirsdag ni personer, der er mistænkt for at planlægge terror, oplyser PET. Efter længere tids efterforskning slog politiet natten til tirsdag til i en aktion i Vollsmoseområdet i Odense og anholdt ni personer, der er mistænkt for at planlægge terror, oplyser Troels Ørting Jørgensen fra Politiets Efterretningstjeneste. Samtidig fandt politiet “materiale og effekter”, der ifølge Troels Ørting indikerer, at der var en terrorhandling på vej. Anholdelserne fandt sted uden uro, og de ni fremstilles i grundlovsforhør senere tirsdag. Troels Ørting siger til Ritzau, at gruppen har været overvåget gennem længere tid. Det drejer sig om en gruppe mænd, der alle er under 30 år.

/ritzau/

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3938168/

En terrorgruppe afsløret i Volsmose. Hvilken overraskelse ! Hvor længe mon der går for en eller andet intellektuel socialist toner frem på Danmarks Radio for at give en ANALYSE ? Jeg giver allerede nu et bud hvad den analyse vil komme til at konkludere.

>>De er blevet marginaliserede af samfundet. <<

Den gode gamle klassisker: Det er samfundets skyld. Med andre ord det er din og min skyld.. Ved at uddanne os, arbejde, betale skat, pleje den rationelle tanke og kun ansætte de dygtige – har vi marginaliseret disse stakkels unge mennesker. Nå, konklusionen må så videre være at man ikke skal uddanne sig, arbejde, betale skat, pleje den rationelle tanke og kun ansætte de dygtige. Man skal holde fri, klage, kræve, dyrke hokuspokus og ansætte de mest uduelige først. Så ville verden være et bedre sted ??

Kik på billederne af Volsmose. Det første jeg tænker på er LIGHED, ENSRETNING, KEDSOMHED, ANSVARSLØSHED, LIVLØSHED, PASSIV FORSØRGELSE OG MANGEL PÃ… MENING FOR INDIVIDET. Kort sagt, socialisme. Eller islam.. Ligegyldigt. Det er det samme totalitære menneskesyn, og samme trang til skabe lighed.

Forestil dig derimod en verden en verden baseret på følgende dyder hos det individuelle menneske: RATIONALITET, UAFHÆNGIGHED, INTEGRITET, ÆRLIGHED, RETFÆRDIGHED, PRODUKTIVITET OG STOLTHED. Ingredienserne til et rigt og spændende liv. Ikke for samfundets skyld, men for din egen. Illusionister, nasserøve og kollektivister ville gå til grunde i en sådan verden. Og hurra for det.

2 Replies to “Det er samfundets skyld.”

  1. “RATIONALITET, UAFHÆNGIGHED, INTEGRITET, ÆRLIGHED, RETFÆRDIGHED, PRODUKTIVITET OG STOLTHED. ”

    … og frihed og demokrati og ligeværdighed imellem kønnene!

Lukket for kommentarer.