Spillemyndigheden og prisen på et liv.

Dagbøder efter dobbelt trafikdrab

En 20-årig bilist blev tirsdag ved retten i Ã…rhus idømt 20 dagbøder a 500 kroner i forbindelse med et dobbelt trafikdrab i maj 2005. Den unge mand påkørte en søndag formiddag en gruppe på ni cykelryttere på en bakketop syd for Ã…rhus, mens han var på vej for at vaske sin fars bil. En cykelrytter døde straks og en anden efter nogen tid.
Den unge bilist blev fundet skyldig i uagtsomt manddrab og flere overtrædelser af færdselsloven. Dog fandt retten det ikke bevist, at han havde kørt over 80 kilometer i timen. Retten har desuden ikke skønnet, at bilistens kørsel var “særlig hensynsløs”.

/ritzau/

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3938478/

Et bizart sammentræf. En dansk skatteyder (og iværksætter) er netop (igen) blevet indkaldt til et retsmøde fordi Spillemyndigheden har givet ejeren af Buhuu.dk en bøde på 5.000,- kr som han nægter at et betale. Anklagen lyder på at have linket til udenlandske spillesites.

Ung bilist blev fundet skyldig i uagtsomt manddrab og får 20 dagebøder a 500,- kr for dobbelt trafikdrab. For et liv svarer det til en bøde på 5.000,- kr.

Dette er Danmark. FØJ FOR SATAN !