The Usual Suspects

Imamen Abu Bashar fra Vollsmose kender fire af de personer, der er blevet anholdt for at planlægge terror. Det siger han til TV 2/NYHEDERNE. Han bor ikke langt fra tre af de anholdte og kender deres familier. Abu Bashar er imam i Vollsmose, og kom for alvor i offentlighedens søgelys, da det kom frem, at en libanesisk mand, der er anholdt for at planlægge terror mod tyske regionaltog, havde Abu Bashars navn og adresse kodet ind på sin mobiltelefon. Han siger, at han hverken har kendskab til konkrete terrorplaner i Odense eller sagen i Tyskland. Trods hans kendskab til tre af de anholdte ved han ikke, om der er hold i politiets mistanke om, at de har forberedt terrorhandlinger.

TV2

Kan du kende dem ? Abu Laban, Ahmed Akkari og nu er Abu Bashar tilbage i rampelyset. Tak igen, fordi I beriger vores land med jeres fantastiske kultur. Lad mig lige minde de danske vælgere om hvilke politikere der for få uger siden holdt en støttedemonstration for Hizbollah.

Det var Holger K fra SOCIALISTISK FOLKEPARTI, Mogens Lykketoft fra SOCIALDEMOKRATERNE, Frank Aaen fra ENHEDSLISTEN. Og læg lige mærke hvem der efterlyses for international terrorisme på plakaten bagved. Var det virkelig dem der stod bag i Volsmose ?

2 Replies to “The Usual Suspects”

  1. Vent nu bare til nyhederne i aften.. Så deltager DR i hvidvaskningen af SF, S og EL ved at lade dem “fordømme disse handlinger” på skærmen, og ingen af den vil blive spurgt hvorfor de var med til en demonstration sammen med islamister.

Lukket for kommentarer.