Verdensrekord i hvidvask.

I Vollsmose er nattens begivenheder dagens store samtaleemne.

Overalt står små grupper af drenge og mænd og diskukterer situationen. De fleste griner ad anholdelserne. Samtidig er de oprevede over, at Vollsmose igen er sat i negativt lys.

»Nu bliver det igen en af de sager, som folk langt væk herfra forbinder os med. Nu bliver stemplet igen«, siger en central person i det sociale arbejde i Vollsmose, som ønsker at være anonym.

Han kender de anholdte og fortæller, at de er medlemmer af den såkaldte Dawa-gruppe, som kendes som en stor, men fredelig muslimsk bevægelse. De anholdte er mellem 16 og 33 år.

»Det er latterligt. De missionerer, og det er det. Det er nogle gode mennesker, og jeg er sikker på, at hvis der har været noget, har det ikke været andet end barnligt praleri«.

Og verdensrekorden i hvidvask af terrorisme, går til…. POLITIKEN !!

3 Replies to “Verdensrekord i hvidvask.”

 1. “Vi skal prøve at løse konflikter i stedet for at optrappe konflikter – både internt i landene og mellem dem,” siger Line Barfod.

  Enhedslistens retsordfører understreger, at dette ikke kan forsvare voldelige angreb på Vesten og Danmark.

  “At kaste bomber mod uskyldige er ikke et svar, som er i orden. Men hvis vi ønsker at undgå terror, så er vi nødt til at løse årsagerne til terror og få sat nogle penge af til at forske i årsagerne til, at nogle unge mennesker finder på noget så vanvittigt, som at slå sig selv og andre ihjel,” siger Line Barfod.

  Luk røven Line.. Du og dine islamistvenner, er medskyldig i dette – og det ansvar kan du ikke løbe fra.

  https://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4810859.html

 2. “at nogle unge mennesker finder på noget så vanvittigt, som at slå sig selv og andre ihjel”

  Forske i dette??? Sig mig, er hun totalt hjernedød?? Svaret er da overhovedet ikke komplekst. Vi kan udelukke fattigdom, da de fleste terrorister og deres sympatisører ingenlunde mangler mad på bordet eller ly for regnen. Hmmh, hvad kan det dog så være?

  Tja, hvad med religiøst baseret hjernevask??? Som når fanatiske kristne i USA springer abortklinikker i luften, eller fanatiske muslimer myrder sportsfolk for at få opmærksomhed?

  Religion stinker!

Lukket for kommentarer.