Licensgestapo mangler ½ milliard yderligere.

Regningen for Danmarks Radios byggeri i Ørestaden bliver op mod en halv milliard kroner dyrere end senest antaget.

Børsen

Danmarks Radios byggeri i Ørestaden har atter overskredet budgettet. Denne gang er overskridelsen på op mod en halv milliard kroner. På et bestyrel­sesmøde senere i dag vil generaldi­rektør Kenneth Plummer blive bedt om at forklare overskridelsen, som over­går den forrige, oplyser Berlingske.dk. I 2004, hvor Christian S. Nissen sad i spidsen for DR, præsenterede han en budgetoverskridelse på 300 mio. kr.

TV2

Kaos tvinger DR til private lån

Danmarks Radio skal ud på det private lånemarked for at undgå ny stor fyringsrunde. Budgettet for DR Byen i Ørestaden er overskredet med samlet en mia. kr.

Berlingske

Danmarks Radio’s medie monopol kan ikke ikke klare sig for de 4 milliarder der stjæles hver år fra danske TV (og snart også computer) ejere. Nu skal udyret låne penge, for at få deres statslige socialist propaganda ud fra deres nye medie-Taj Mahal i Ørestaden.

Underskud til dato: 1 MILLIARD

6 Replies to “Licensgestapo mangler ½ milliard yderligere.”

  1. Og hvem skal betale renterne på de nye lån? Skatteyderne…

    DR vil ikke fyre medarbejdere. Det kunne da ellers være en god idé at få luftet lidt ud i organisationen og få sendt DR-journalisterne ud i job, hvor de kunne bidrage til samfundet. De private virksomheder har jo mere end svært ved at skaffe arbejdskraft.

    Endnu bedre: Luk DR. (Men det sker jo desværre ikke.)

  2. Man bliver mere og mere glad for ikke at betale licens til det pjat. Og mere og mere ulykkelig over at være skatteyder.

Lukket for kommentarer.