SWAT aktion fra Skat

En mere end 70 mand stor specialenhed arbejder netop nu sammen i en af de største skatteaktioner på dansk grund, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten torsdag. En stor gruppe skatteborgere har ifølge avisen hidtil troet, at de risikofrit kunne hæve af deres hemmelige udenlandske formuer med anonyme kreditkort herhjemme. Men koden til at identificere personerne bag er nu brudt. Skat vurderer, at man kan tvinge de pågældende danskere til at betale mere end en milliard kroner tilbage.

– Allerede nu har vi identificeret 500 sager, hvor vi forventer, at der skal udbetales bøder og kræves tilbagebetaling for i hvert fald to millioner kroner i gennemsnit. Da vi først lige er begyndt, er potentialet i dette kompleks enormt, siger projektleder Ove Christensen til Jyllands-Posten.

Idag.dk

Man kan ikke få folk til at arbejde i dette land, men der er altid mulighed for at gå efter dem med deres egne penge. Typisk dansk.

For fin til arbejde.
Tak, Einstein.

4 Replies to “SWAT aktion fra Skat”

  1. 10.000 “danskere” i Libanon kan ikke undersøges, da det ville være at have “et underligt menneskesyn”. Yderligere tusindvis af indvandrerkoner går hjemme og hæver bistandshjælp uden nogensinde at se skyggen af arbejdsmarkedet. Arbejdsløse akademikere kan hæve dagpenge, men behøver ikke modtage tilbud om at forsørge sig selv som avisbude. Hundredetusindvis er på forskellige statsautoriserede nasseordninger. MEN FOLK MED EGNE PENGE !!! DET ER EN ANDEN SAG. DE BLIVER JAGTET SOM VILDE DYR !

Lukket for kommentarer.