Morten Homann har ondt i røven.

Forældre kan helt lovligt sælge fast ejendom til deres børn til en pris, der ligger langt under markedsværdien. Det benytter et stigende antal familier sig af, fordi reglen i praksis giver mulighed for at give børnene et skattefrit arveforskud. Men det betyder også, at ordningen koster statskssen penge, og omfanget kræver SF’s boligordfører Morten Homann nu klarlagt.

Politiken

Man arbejder.. Man betaler skat.. Man køber en lejlighed.. Man betaler ejendomsskat.. Ens børn arbejder.. Ens børn betaler skat.. Ejerskab skifter hænder.. Ens børn betaler ejendomsskat.. Øhhh.. Hvor i den process koster det Morten Homann penge ? Er sagen ikke snarere at Morten Homann har ondt i røven og at de tabere som SF repræsenterer ønsker at tage penge op af lommerne på folk der arbejdet og tjent penge ?

5 Replies to “Morten Homann har ondt i røven.”

 1. Det etisk groteske ved situationer som denne her er vel egentlig, at man ikke kan give ting man ejer til hvem man lyster uden – trylle trylle – man har stiftet en magisk gæld til resten af befolkningen??

  Jeg laver en juledekoration og sælger den til dig. Gider du at forklare mig, hvordan vi to lige pludselig skylder resten af samfundet noget af juledekorationens værdi?? Ingen har kunne give mig en etisk funderet forklaring på ovenstående, og jeg venter stadig..

 2. Du kommer til at vente længe, Ravn. Den eneste forklaring der findes, er den enkle at andre gerne vil have del i dit arbejde. Der er ingen etisk funderet forklaring. Det er simpelt tyveri.

 3. Var lige inde at se artiklen. Den mest groteske kommentar må absolut være denne her:

  “Jeg synes, at det er en meget rundhåndet ordning, hvor der gives pengegaver på andre skatteyderes regning”

  Hvad snakker fjolset om? Fatter han ingenting omkring økonomi??

  Jeg hader nulsumssocialister!

 4. Hvis kollektivisterne ikke kan beslaglægge en del af din ejendom som de mener at have ret til – så er det i deres øjne tyveri… Fra dem og kollektivet.. ?? Kollektivisterne er gemene tyveknægte.. Intet andet..

Lukket for kommentarer.