Socialistisk propaganda fra Danmarks Radio

Kun halvdelen af danskerne vil have lavere skat

Befolkningen er delt omtrent lige over på spørgsmålet om, hvorvidt skatten skal lettes, dog med en lille overvægt til dem, der betaler deres skat med glæde. Det viser en meningsmåling, som analyseinstituttet Norstat har lavet for Søndagsavisen. Mindst opbakning til K’s topskattelettelser. 45,6 pct. mener, at skattelettelser er en god idé, mens 53 siger nej tak.

Men hvis skatten skal sænkes, foretrækker et flertal på 39 pct., at det sker i bundskatten, mens 24 pct. peger på mellemskatten. Kun 26 procent er enige med De Konservative, som mener, at skatten skal lettes for de højeste indkomster.

DR

Hvis 50% der var utilfredse med mit produkt ville jeg synes det var kolossalt mange, og jeg ville gøre noget ved det. Men hvis man driver et monopol (som DR gør) har man en anden måde at tænke på. 50% er tilfredse, påstår DR. Det er jo også i DR’s interesse at Danmark fungerer kollektivistisk, ellers ville DR forsvinde og det er de kun alt for klar over. Derfor driver de socialistisk propaganda.

Iøvrigt er det jo ikke så underligt. Hovedparten af danskerne lever af andre, og har ingen grund til at være utilfredse. Lad mig nu (for femhundredesyttende gang) henvise til hvordan skattebyrden er fordelt i Danmark. Så vil det være tydeligt for selv en idiot at hovedparten af skatteyderne lever af penge der er blevet omfordelt fra deres mere arbejdsomme landsmænd.

SÃ…DAN DELES SKATTEREGNINGEN

One Reply to “Socialistisk propaganda fra Danmarks Radio”

Lukket for kommentarer.