Besøg fra planeten islam

En af dem, der råber højest, er den lokale imam Abu Hassan. Han opfordrede fredag til en folkelig protest. »Terrorsagen er en gave til USA for at gøre terrorkongen George W. Bush glad,« sagde han. Abu Hassan mener ikke, at politiet har nogle beviser, for dem har han ikke set.

Som de fleste unge i Vollsmose tror Ali K., bror til en af de mistænkte, ikke, at der findes beviser. »Politiet vil bare vise, at de er vågne, og at Danmark også har terrorproblemer. Der er ikke et eneste bevis.«

Samer D., der også har en mistænkt bror, siger: »Politiet har selv plantet beviserne.«

JP

Nu må vi altså træde i karakter og forklare disse sindsyge mennesker at de skal indrette sig efter vores demokratiske frihedsidealer – eller finde et andet andet sted at hæve deres bistandshjælp.

– Politiken og andre med samme holdning ser sig selv som talerør for en progressiv, åben og globaliseret verden. Hvor naiv kan man være? Det forholder sig lige omvendt: Islamismen er frisindets, åbenheden og globaliseringens fjende. Skal globaliseringen være til gavn for såvel den vestlige verden som tredjelande herunder de muslimske lande, skal vi stå fast på vores demokratiske frihedsværdier.

Hvorfor er der ikke folkeligt oprør blandt muslimerne nu ? Hvor er fakkel-demonstrationerne arrangeret af imamer, der opfordrer alle muslimer til hjælpe til med opklaringen ? De kommer måske den dag nogen tegner en tegning ? De trænger til ren besked.

4 Replies to “Besøg fra planeten islam”

  1. og nu vil familierne have erstatning for de politiet har krænket dem ved at bryde ind og arastere de tiltalet i “Terrorsagen”.. Så bliver man ikke dummere!

  2. For hver gang tror man ikke de kan blive mere stupide at høre på, men alligevel bliver de mere og mere langt ud.

  3. Tja var en del af dem ikke så morderisk anlagt (selvfølig på deres pædofile landevejsrøvers bud)var de sgu næsten morsomme, men man forstår til fulde hvorfor deres lande(der hvor de hævder at høre til, men som IKKE udbetaler deres bistandshjælp) ser ud som de gør, for disse folk evner jo nå ja tjo ingenting !

  4. Når der ikke er voldsomme reaktioner fra imamer over terror, så kunne det være af samme grund som at der ikke er voldsomme reaktioner blandt Tour de France ryttere, når vinderen bliver taget i doping. Man skulle jo ellers tro, at det var ret surt at træne 1000000 km/år og så se en snydepels vinde foran næsen på en; men mærkelig nok er der ingen der blive pisset af.

Lukket for kommentarer.