Fidusmager Jan Rose Skaksen

Slipper for topskat med ny pensionsfidus

De store friværdier hos boligejerne har betydet en fordobling i antallet af velstillede danskere, der slipper for topskat ved at indbetale store beløb på ratepensioner………

………..Den økonomiske vismand, professor Jan Rose Skaksen fra Copenhagen Business School, mener, at ordningen begynder at ligne et skattehul.

– Pensionsopsparingen blev indført på et tidspunkt, da samfundet samlet set havde brug for en øget opsparing og for at få den enkelte borger til selv at sikre sig selv. Men de aktuelle tal tyder på, at stadig flere er begyndt at bruge ordningen til at omsætte de enorme friværdier i boligerne til skattesubsidieret opsparing og som skattetænkning for at undgå at betale topskat, siger han.

Licensgestapo

Sikke en sinke. Nu er det også en skattefidus at bruge sine egne penge til at spare op til til alderdommen. Kollektivistprofessor Jan Rose Skaksen mener som udgangspunkt at folks penge tilhører staten, og hvis nogle sparer penge op udenom kollektivet – er der tale om en fidus. At nogle (ærligt og redeligt) har tjent penge på at investerer i deres egen bolig rager ikke Jan Rose Skaksen, og det rager heller ikke ham hvad pengene bruges til.

Tag og klap i, din fidusmager.

One Reply to “Fidusmager Jan Rose Skaksen”

  1. Ja – sikke en sinke. Men det siger også noget om de kollektivistiske og styringsfikserede holdninger der stortrives hos “vismændene”. Mange af deres rapporter indeholder konklusioner der skal føre til nye statsangreb på borgerne.

Lukket for kommentarer.