Kulturminister Brian Mikkelsen (K): Licens stikkere søges

Kulturminister Brian Mikkelsen (K) er godt på vej ud i et stormvejr af kritik, efter at han har sendt to modeller for indberetning af licenspligtige apparater i høring. I forslaget fra ministeren bliver der lagt op til, at det bliver enten detailhandelen, der skal indberette, hvad der bliver købt af apparater, eller udbyderne af satellit- og kabel tv, herunder antenneforeninger, samt internet.

JP

Kulturministereren og Licensgestapo (DR) søger stikkere til deres propaganda maskine. Nogen frivillige ?

3 Replies to “Kulturminister Brian Mikkelsen (K): Licens stikkere søges”

 1. So? Den var ventet (desværre), men så er det jo godt at fuldpakken indeholder så mange dejlige radiokanaler hehe..

 2. Hej Brian

  Her i Nordjylland er vi meget tilfredse med at vagtlægeordningen undersøges. Det er meget ofte sket at man med meget syge børn afvises, med begrundelsen om at man er en hysterisk forælder. Det er altid sådan at man får besked på at komme til vagtlægen og at vagtlægen uden omsvøb siger at hvis man ikke kan komme kan man ikke få sit barn tilset. det kan rent faktisk godt være sådan at man ikke ejer en bil og at man har oplevelsen af at det er problematisk at tage et barn der har 40 i feber eller mere med udenfor hjemmet. især hvis man er tvunget til at tage bus fordi jeg ikke har haft penge til taxa. Jeg har mange gange måttet den vej for at få tilset et barn med over 40 i feber. Som man jo som alle forældre godt ved er meget dyrt.
  Jeg var noget overrasket over at finde at man kunne kontakte en privat vagtlægeordning og jeg håber ikke at det er sådan at man i danmark i fremtiden vil være prisgivet hvis man ikke kan betale for lægehjælp. Jeg og min datter har ikke over 3000 kr om måneden og med tøj og en enkelt fritidsinteresse kan det stort set ikke løbe rundt. Der er virkelig MEGET STOR forskel på familiers økonomiske råderum og jeg mener virkelig at det er en skændsel af den alvorlige slags at man i den grad udsulter det sociale område.
  I øvrigt er jeg tvunget til at bo dyrt fordi det stadig ikke er muligt at få noget billigt at bo i i dette land og jeg får kun 1300 i bolistøtte.
  Det er virkelig svært at forklare hvorfor mor må gå med lapper på bukserne. de to par jeg har.
  Jeg kan slet ikke på nogen måde – overhovedet ikke forstå den førte politik.
  Det er ud over alle andstændighedens grænser.
  Med meget venlig hilsen
  Ulla Overgaard
  Præstemarken 99
  9000 Aalborg

 3. punkt 1. Lægehjælp er IKKE gratis, andre betaler bare for igennem den skat de betaler NÃ…R DE ARBEJDER. Læger får en høj løn pga en lang uddannelse. Situationen er bare at JEG både skal betale for DIG, og min egen familie. Det har jeg ikke lyst til, jeg vil kun betale for min egen. BETAL SELV for de udgifter du har.

  punkt 2. Hvis du ikke har penge er fordi du ikke arbejder nok, eller ikke har taget nok uddannelse.. Det kan vel aldrig blive mit problem ? Hvis du har ødelagt dit liv pga dårlige beslutninger, så se at komme igang med at rette op på det.

  punkt 3. Hold op med at tude og tag ansvar for dit eget liv, det kommer du meget længere med. Jeg har ingen medlidenhed med dig.

Lukket for kommentarer.