Hvad fik DR’s Bent Fjord i gyldent håndtryk ?

Tjener nationen

….Det blev Bent Fjord, der tog ansvaret og gik, men nu siger Kenneth Plummer, at han slet ikke er sikker på, at man kan bebrejde Bent Fjord noget.

– Der er ingen af os, der er bange for at miste vores job, om man så må sige. Vi arbejder for DR, fordi vi gerne vil arbejde i nationens tjeneste….

DR

“Tjener nationen….I nationens tjeneste..” Sikke en gang bullshit og hvidvask af en skandale. I er en flok MONOPOLISTER !! Ikke nationens helte, som I åbenbart selv tror. Jeg vil vide hvad Bent Fjord har fået for tage skraldet. Hvor mange årslønninger skal licens-slaverne betale til Kenneth Plummers syndebuk ?

2 Replies to “Hvad fik DR’s Bent Fjord i gyldent håndtryk ?”

  1. Kenneth Plummer er så troværdig som en filippinsk havneluder. Han prøver at få det til at lyde som om vi nærmest skal være taknemmelige over at DR’s ledelse har pisset 1.ooo.ooo.ooo,- kr af borgernes penge væk. Jeg vil have en undersøgelse af hvad der ellers foregår af økonomisk kriminalitet i Danmarks Radio.

  2. I øvrigt er det et bevis på danskernes ikke-racistiske grundholdning, at der aldrig har været nogen snak om, at hr. Plummer er neger. Ligesom prinsesse Alexandra nok er blevet kritiseret, men (så vidt mig bekendt) aldrig for at være kineser.

    Vi er fandengaleme IKKE racister, kun i den perverterede betydning, hvor det handler om religions- og kulturkamp. I den kamp er reel, dokumenteret bekymring gennem årtier blevet stemplet som racisme og nazisme og alt muligt andet grimt.

    P.S. Tillad mig høfligst at henpege på en mere konkret ytring om hr. Plummers ytringer og fremtid:

    https://www.liberator.dk/brog/default.asp?id=539

Lukket for kommentarer.