Villy Søvndal mindes 11. September

SF: Danmark er USA’s 51. stat

Villy Søvndal, formand for SF, er utryg ved statsministerens udmelding om en ny og mere »aktivistisk« udenrigspolitik. Det kan blive farligt, mener Søvndal.

Politiken

Imens ånds-amøben Villy Søvndal undergraver vestens sikkerhed, bagtaler USA og håner alle hæderlige mennesker, mindes vi andre da Villy demonstrerede sit indgående kendskab til USA og sikkerhedspolitik.

Til statsministeren (16/8 04) af:

Villy Søvndal (SF):

»Vil statsministeren redegøre uddybende for specialstyrkebasen Fort Bragg, der angiveligt er placeret under den grønlandske indlandsis?«

Svar (26/8 04)

Statsministeren (Anders Fogh Rasmussen):

Forsvarsministeriet har oplyst følgende, hvilket jeg kan henholde mig til:

»Der er ingen specialstyrkebase under den grønlandske indlandsis.

Det kan tilføjes, at der eksisterer en militærbase i North Carolina i USA, der hedder Fort Bragg. Fort Bragg i North Carolina er kendt som en af verdens største militære baser for luftbårne enheder, hvor der er stationeret op mod 45.000 personer, inklusive amerikanske specialstyrker.«

Folketinget

Manden er jo nærmest retarderet…

5 Replies to “Villy Søvndal mindes 11. September”

  1. En vireklig Søvndal klassiker, som stadig kan få smilet fram hos os andre.

    hvad der derimod ikke kan får smilet frem er tanken om Søvndals optræden på arabisk TV midt under Muhammed-sagen.

  2. Historien er for god til ikke at blive repeteret. Villy Søvndal havde angiveligt siddet med sin sure snadde i en rygerkupé og læst i DSB’s Ud & Se (juni 2004), hvor han i en artikel om moderne krigsførsel får øje på følgende citat af orlogskaptajn Dan Termansen: “Enhederne kan kommunikere med hinanden via satellit og koordinere et angreb, uanset om de befinder sig på specialstyrkernes base, Fort Bragg, 240 meter under den grønlandske indlandsis eller i 10.000 meters højde over den marokkanske ørken.”

    Hvad er mest skræmmende: At Søvndal på trods af en fortid som folkeskolelærer ikke kender til det grammatiske opremsningskomma eller, at idioten vitterlig kan overbevise sig selv om, at amerikanerne har gravet en militærbase 240 kilometer (!) ned under indlandsisen.

Lukket for kommentarer.