DR skandalen: Rigtige venner hjælper hinanden


(Vennerne Brian Mikkelsen og Kenneth Plummer.)

Lidt DR2 Deadline inden sovetid. Lidt interessant info (der kom ud mellem sidebenene) fængede min interesse. Intervieweren spurge om det var et problem at Kulturminister Brian Mikkelsen og Chefen for Licensgestapo Kenneth Plummer, plejede et personligt venskab ? Der kom ikke noget svar.. Samtalen fortsatte i en anden retning.

Mens indholdet af medieudspillet var ukendt for langt de fleste danskere, havde DRs generaldirektør, Kenneth Plummer, en noget bedre fornemmelse af, hvordan regeringen ville tegne det danske mediebillede frem til 2010. Den nye generaldirektør har brugt »en væsentlig del« af sin tid på medieforliget, og generaldirektøren og hans medarbejdere har sat store tykke fingeraftryk på udspillet.

Læs den skræmmende historie om hvordan mediefascisterne (og personlige venner) blev enige om at flå borgerne, fylde deres egne virksomheder med pengene og indføre et næsten totalt statskontrolleret medielandskab i form af DR, TV2 og et par uafhængige produktionsselskaber – der bliver 100% afhængige af Licensgestapos velvilje….

….OG BETALT AF BORGERNE.

Tidligere:

En sølle milliard
Licens-stikkere søges
Betaling til Plummers syndebuk ?
Kenneths Kontaktannonce
DR siger: Danskerne vil ikke have lavere skat
Der mangler ½ milliard
DR >>glemmer<< nyheder
Medlem af DR koranpanel opfordrer til drab
DR og Hizbollah
Mediefascisterne har vundet
Brev fra Licensgestapo
Statsligt MP3
30.000 nye medieslaver
DR Licens på computeren
osv..osv..osv…

One Reply to “DR skandalen: Rigtige venner hjælper hinanden”

Lukket for kommentarer.