Danmarks eneste statsautoriserede liberale parti, Venstre

Liberalisterne afvist som parti

Indenrigsministeriet har afvist “Liberalisterne” som partinavn efter en sagsbehandling på mere end et år. Liberalisterne får ikke lov til at stille op til Folketingsvalget, når det udskrives næste gang. Partiets navn minder for meget om “Venstre, Danmarks Liberale Parti,” oplyser indenrigsministeriets valgkonsulent Anne Birte Pade til TV 2|Politik. Derimod har ministeriet godkendt navnet “De kristelige liberale. I vores afgørelse ser vi på, om der udover ordet “liberal” er andre ord, der sikrer en klar adskillelse fra “Venstre, Danmarks Liberale Parti.” Derfor er der forskel på “Liberalisterne” og “De kristelige liberale,” siger Anne Birte Pade. Udfra samme logik er “Liberale Demokrater” ligeledes blevet afvist.

Justitsministeren har set sagen. Sagen har varet i mere end et år, fordi partiet Venstre har gjort indsigelse mod Liberalisterne. Dermed blev indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen inhabil p.g.a. sit næstformandsskab i Venstre. Og derfor blev sagen flyttet til justitsminister Lene Espersens (K) bord. Sagen har nu været forelagt justitsministeren, og derefter er der altså truffet en afgørelse på indenrigsministeriets valgkontor, der har beholdt sagsbehandlingen.

Afgørelsen giver altså Venstre ret i, at “Liberalisterne” lægger for tæt op af Venstres fuld navn, “Venstre, Danmarks Liberale Parti.”

TV2

Regeringen er ved at indføre diktatur i Danmark. Venstre er jo slet ikke liberale mere, de er blevet en flok totalitære kollektivister.

Føj for satan !

Underskriftindsamlig for godkendelse af navnet Liberalisterne
Besøg Liberalisternes hjemmeside

2 Replies to “Danmarks eneste statsautoriserede liberale parti, Venstre”

Lukket for kommentarer.