Farcen om Licengestapo bliver bare ved.

Af beregningerne i DRs bestyrelse fremgår det, at de samlede, løbende ekstraomkostninger på budgetoverskridelser og uventede udgifter nu vil overstige 100 millioner kroner hvert af de kommende år.

Berlingske

Se nu at få privatiseret det latterlige monopol. Man kan da ikke blive ved med leve bag medie-jerntæppet og sende regningen for statslig inkompetance videre til borgerne. DR ville kunne indbringe MILLIARDER i fortjeneste ved et salg, befri danskerne for statskontrolleret kollektivisme propaganda og give danskerne det TV de vil have – UDEN LICENS.

DR ville være en noget nær perfekt reklamefri betalingskanal, som man kunne vælge til eller fra baseret på kvaliteten. Og så ville det sikkert koste under det halve for brugerne.

Hvad er argumentet for at tvinge DR ned i halsen på os ?

6 Replies to “Farcen om Licengestapo bliver bare ved.”

 1. Uanset hvad argumentet måtte være, er det dårligt.

  Det er da ynkeligt, at man er nødt til at stjæle folks penge for at skaffe sige en indkomst. Det burde være forbundet med dyb skam at arbejde på DR, i virkeligheden er det nok en ret eftertragtet arbejdsplads for journalister. Hvor er det trist.

 2. Det er lige, hvad det er 3XA ynkeligt! Jeg kan ikke forstå, at folk bliver ved med at forsvare DR og dens tåbelige licens med, at det er en public service kanal. Mig bekendt er der ikke en disse mere public service over den end f.eks. TV-2! Næh, venstrefløjen er en flok nasserøve, som vil have os alle med til at betale for deres “fest”.

  Jeg kan ikke forstå, at ingen partier vil tage fat i denne aldeles varme kartoffel.

 3. Det er vanvittigt, at blot fordi man har et TV apparat, så er man tvangsindlagt til at financiere dette gigantcirkus.
  Gør DR kanalerne til betalingskanaler, så seerne i det mindste har valgfrihed.

  falkeøje

 4. Det er fandme rystende. Godt man ikke betaler til det gejl.

  Jeg synes det var lige groft nok, at de kæresten og jeg købte vores hus sammenkørte de deres registre på en eller anden måde. I hvert fald fik et pænt brev fra “Licensgestapo” (fantastisk udtryk 😉 ), hvori der stod, at de havde registreret at der ikke blev betalt licens på vores adresse. Så nu havde vi så muligheden for at melde os selv.

  Yeah right!

  Efter 3-4 af den slags breve gav de op.

 5. Hvad er argumentet for at tvinge DR ned i halsen på os ?

  Svar: Politikere, som ikke glemmer, at de engang suverænt bestemte, hvad danskerne skulle se og høre i de elektroniske medier, behøver ingen argumenter.

 6. Derfor “S” kan det jo også undre, at den nuværende regering støtter op om den propagadastation 🙁

  At den ny DR-by i Ørestaden allerede er for lille, er så dagens DR-joke. Farcen vil ingen ende tage. Hvor er det dog pinligt!

Lukket for kommentarer.