DR skandalen: Det vil ingen ende tage..

DR Byen i Ørestad er allerede for lille

DR Byen i Ørestad er for lille. Mediehuset, hvis byggebudget er skredet med over en mia. kr., kan ikke rumme DR Drama. Det betyder, at den succesrige afdelings cirka 40 medarbejdere ikke kan bo under samme tag som deres kolleger.

JP (Tak til IT for tippet)

Vennetjenester, Budgetkaos, forsvundne milliarder, osv, osv.. Nu skal Licensgestapo så oven-i-købet bo til leje i andre bygninger.

2 Replies to “DR skandalen: Det vil ingen ende tage..”

  1. Det morsomme er, at DR-drama har lejet sig ind i deres egne gamle faciliteter i TV-byen i Gladsaxe. For omkring ti aar siden blev der bygget to prima filmstudier derude, men det havde man glemt da man besluttede sig for den nuværende plan for DR-byen. DR-Drama har desuden været nødt til at leje andre steder i ude byen.
    DR-byen er, og var, et ualmindeligt taabeligt og unødvendigt projekt, paa en maade godt at tage ved lære af. Man havde et problem: Nogen havde fundet paa at Radiohuset paa Rosenørns Allé skulle fredes, hvilket var noget generende for radiofolkene, da de ikke kunne lave noget som helst om, uanset nye tekniske krav osv. Det eneste som ikke var generet af denne fredning var koncertsalen. Saa vidt saa godt. Man besluttede da at benytte nogle af de ubebyggede arealer omkring TV-byen i Gladsaxe til et nyt radiohus, mens man beholdt koncertsalen i det gamle. Ligetil, billigt, enkelt. Men saadan skulle det ikke være! Pludselig var der et mægtigt projekt som dav. generaldirektør Christian Nissen satte i gang: Alt skulle flyttes ud i en samlet facilitet i Ødestaden, aftalt med fremtrædende socialdemokrater, for ligesom at give det den gang skrantende ørestadsprojekt et løft. Det valgte projekt levede i øvrigt ikke op til de stipulerede krav, men hvad? Et eller andet skvadderhoved har begejstret fortalt at man ikke længere bruger videobaand, men hvad ved han dog om det? En redigeringstekniker af mit nære bekendtskab er begyndt at ryge igen af ren frustration efter fem aars afsavn – og saa er stedet endda “principielt røgfrit”. Ha!

Lukket for kommentarer.