Husk hvad du lovede

BUPL bruger vores børn og vores børnehaver til at drive socialistisk virksomhed. Her er et billede af en underskriftindsamlig imod offentlige nedskæringer fra mine børns børnehave. Der er stadig ikke en eneste underskrift, efter en uge…. Måske forbi Fogh engang lovede os mindre stat (minimalstat), og ikke en endeløs række af nye offentlige udgifter.

Sænk skatterne og privatiser børnehaverne. Så skal vi nok selv bestemme lokalt hvad vi vil. Det rager hverken Fogh eller BUPL.

4 Replies to “Husk hvad du lovede”

 1. Er det lovligt for de ansatte at hænge politisk reklame op i offentlige institutioner ? Tænk hvis kassedamen i Netto også gjorde det ! Hvor længe mon så der gik inden hun blev fyret ?

 2. Indtil videre er der 6 underskrifter i mine børns børnehave. Ikke meget når man tænker på, at der der går 70 børn i børnehaven.

  Noget andet er, at der nok er noget om snakken om, at der bliver færre og færre kvalitetstimer til børnene. Altså timer, hvor de voksne fuldt ud kan koncenterer sig om børnene.

  Det er min fornemmelse, at det skyldes dokumentation, virksomhedsplaner, møder m.v. snarere end nedskæringer.

  Det er så mig et mysterium, hvorfor forældrene ikke kræver privatisering og dermed større indflydelse frem for flere offentlige kroner, som de selv betaler.

 3. Sikke en omgang klynk man finder når man surfer rundt på nettet. Her mener jeg selvfølgelig denne side og den lidt for ekstremt liberale tone der præger den. “Privatiser børnepasningen, det giver meget bedre kvalitet”….vorherre bevares. Det er og vil altid kun være i drømmeland noget sådan vil kunne lade sig gøre. Hvis det blrv privatiseret ville sikkert blive et spørgsmål om at effektivisere, og dermed kun gives rum til det der er mest nødvendigt. Det kan man måske i virksomheder, men det er bare ikke muligt når man taler om arbejde med mennesker, og specielt ikke pasning af børn. Hvem har egentlig noget imod en underskriftsindsamling?? Hvis du er imod standpunkterne på den så lad være med at skrive under.
  Kommunismen fungerede ikke, hvilket et land kun styret af markedsøkonomi heller ikke ville kunne. Det er som altid et spørgsmål om balance.

 4. Søren. Du vil gerne bestemme hvad jeg skal og det går ikke. Du kan da få passet dine børn som du selv har lyst til, men du har ingen ret til at tvinge mig til at være med i dit system. Eller jeg skal måske bare betale og holde min kæft ?

  Må jeg anbefale at du læser denne bog

  https://www.amazon.com/gp/product/0452011876

  Bagefter vil jeg gerne tage en snak med dig om hvad det er der får tingene til at fungere..

Lukket for kommentarer.