Regeringen flår boligejere for 10 milliarder

Boligskat på himmelflugt

Skattestoppet har ganske vist lagt låg på ejendomsværdiskatten, men inden for de nærmeste uger kommer den nye grundvurdering, og her kan boligejerne se, hvor meget deres ejendomsskat kan stige til trods for regeringens skattestop……

……”Ser man på det offentlige provenu fra ejendomsskatter og ejendomsværdiskat de senere år, er det svært at få øje på, at der skulle være et skattestop,” siger Ulrikke Ekelund, der er cheføkonom i BRFkredit. Hun påpeger, at grundskatterne under den borgerlige regering er steget med 4,9 mia. kr., og at hun forventer en stigning på yderligere godt 5 mia. kr. over de kommende fem år.

Børsen

Skattestop, sikke en joke..

V giver kommuner lov til at hæve boligskatten

Nye grundvurderinger er på vej til boligejerne. I de næste fem år regner man med, at grundskatterne vil stige med fem mia. kr. (Foto: Scanpix)Venstres boligordfører, Michael Aastrup Jensen, vil ikke gå ud og ændre på det gennemsnitlige loft for stigningerne i grundskylden på 5,5 pct.

Børsen

Kollektivisterne fra Venstre er ikke tilfredse før vi allesammen bor i socialt boligbyggeri, og er reducerede til små pattebørn der afleverer alt hvad vi har til staten – for derefter at få tildelt lommepenge fra kollektivets kagedåse.

One Reply to “Regeringen flår boligejere for 10 milliarder”

  1. Skattestoppet er bare et PR nummer. Skatterne stiger og kollektivet sidder på flere og flere af folks penge.

Lukket for kommentarer.