Pave sagen


Det hele bliver mere og mere tåbeligt for hver dag der går, og jeg gider dem simpelthen ikke i øjeblikket. Der er heller ikke grund til at dække “Pave-sagen” yderligere herfra. Kimpolina er i storform, og giver dem tørt på.

Polemiken

2 Replies to “Pave sagen”

  1. Sikkerheden bliver skærpet ved pave Benedikt XVI’s bolig i Castel Gandolfo, når han skal holde sin søndagsmesse på Peterspladsen i Rom.

    Det sker på grund af den voksende mu­slimske vrede over pavens udtalelser om islam.

    Det italienske nyhedsbureau, Ansa, skriver, at sikkerheden vil blive styrket og intensiveret, og at omhyggelige sikkerhedstjek vil blive gennemført i et udvidet område. Ansa skriver videre, at det vil ske diskret for ikke at forstyrre bønnen.

    https://nyhederne.tv2.dk

Lukket for kommentarer.