Bekæmp skattetrykket. Hold fri.

Høj skat bremser overarbejde

Der kunne skabes 25.000 nye arbejdspladser i Danmark, hvis skatten på den sidst tjente krone kom ned på 50 procent. Det viser beregninger fra Dansk Industri. Det høje danske skattetryk er med til at forstærke manglen på arbejdskraft i de danske virksomheder. En ny undersøgelse viser, at tre ud af fire virksomheder har problemer med at belønne en ekstra indsats hos deres medarbejdere, fordi skatten på den sidst tjente krone er så høj i Danmark, skriver erhvervsbladet.dk.

ErhvervsBladet

Det lader til at snylteDanmark har ramt loftet for hvad den arbejdende del af befolkningen gider finde sig i. De arbejdende reagerer med det eneste våben de har. De holder fri.

Men bare roligt, der arbejdes på en løsning hos politikerne.

Højere boligskat fra Socialdemokraterne

Den følsomme (den er kun følsom fordi den koster stemmer) debat om Socialdemokratiets skattepolitik kan blusse op igen på partiets kongres i weekenden. Nordjyske socialdemokrater vil have højere boligskat som et våben mod ulighed.

Politiken

Herfra skal lyde en opfordring til alle flittige og arbejdsomme mennesker i Danmark. Sælg jeres huse, sig jobbet op, gå på bistand, hold fri.. Bliv ved indtil systemet bryder sammen.

7 Replies to “Bekæmp skattetrykket. Hold fri.”

 1. Ja det er vel snart det eneste man kan gøre. Urimeligt at man beder folk om at knokle på den måde og så misbruger midlerne til at ødelægge landet med indvandring. At være arbejdsløs er på længere sigt bedre for landet end at arbejde. Trist men sandt.

  Uden de mange velfærdsgoder, ville vi ikke i den grad være et mål for resurce svage indvandrere.

 2. Selv de, som arbejder i udlandet i deres fritid, i lande Danmark har EØS-aftaler med om dobbeltbeskatning, risikerer nu at blive bruttobeskattet (Arbejdsmarkedsbidrag – indført under skattestoppet). Sagen er så grotesk, at det afhænger af, hvor du bor, hvordan du bliver behandlet af din ‘Skat’. Du skal for eksempel som dansk statsborger, med fast bopæl i Danmark og fast arbejde i Danmark med heraf følgende fast skatteindbetaling til DK have den Sociale Sikringsstyrelse til at dokumentere, at du har ret til sociale ydelser i Danmark!

  Ordret (brev fra min ‘Skat’): “Efter modtagelse af ansættelseskontrakt mv. sender Skattecentret anmodningen til høring ved Den Sociale Sikringsstyrelse, da det er den Sociale Sikringsstyrelse, som er kompetent vedrørende udtalelser om, hvorvidt en person er omfattet af de danske regler om social sikring.”

  Og de har min adresse, får min skat og ejendomsskat!

 3. PS: Og som sædvanlig: Hvis du er ‘ferierende’ i Libanon, bliver du transporteret gratis til DK, uanset om du har statsborgerskab eller opholdstilladelse med efterfølgende krisehjælp på MIN regning. Og så må du selvfølgelig ikke undersøges i h…. og r.. om du har ret til ydelserne.

 4. Ved hjælp af nettet kunne en effektiv skattenægterbevægelse opbygges. Den enkelte læser og bruger skriver under på, at han/hun vil standse alle indbetalinger til det offentlige, når 99.999 andre har skrevet under på det samme. (For lønmodtagere med skattetræk: Omregistrere til en fiktiv nul-årsindtægt).

  100.000 kunne være den kritiske masse. Så mange kan systemet ikke forfølge. Og flere hundredetusinder ville følge efter.

  Systemets sammenbrud. Ved en fredelig, frivillig indsats.

 5. Og hvordan skulle det lade sig gøre? Du er den sidste der får fingre i dine egne penge, hvis du er lønmodtager.

  Først arbejdsgiveren.
  Så ‘Skatten’.
  Så banken.
  Og tilsidst ejermanden af de sørgelige rester.

  Allan har ret – vi er slaver for systemet.

Lukket for kommentarer.