Velkommen Mr. Chance

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen vil have undersøgt direktørers bonusordninger og aktieoptioner. Og om nødvendigt gribe ind med ny regler for området…

….Mens rengøringspersonalet i ISS og salgskonsulenterne i TDC må holde igen med lønstigninger, kan de ser deres respektive topchefer scorer 80-100 millioner kroner i bonusser og aktieoptionsordninger…

Licensgestapo

Må jeg anbefale den gamle film Velkommen Mr. Chance. Denne film handler om Bendt Bendtsen, og de fjolser der lytter til ham.

Hele sit liv har Chance været gartner i en villa. Han har aldrig forladt husets grund eller kikket over den høje mur. Da ejeren dør, kommer den midaldrende Chance ud i verden, med en naiv barnlighed, der giver mange stof til eftertanke. Man tror simpelthen, at han er en lille dybsindig filosof, men i virkeligheden er det fordi, han ikke ved bedre…. og inden længe kender hele landet denne ukendte kloge mand, der i gartnerbilleder fortæller om landets spirende økonomi…..

One Reply to “Velkommen Mr. Chance”

Lukket for kommentarer.