DR Nyheder

Er det kun mig der finder det udemokratisk at man har en nyhedstjeneste der styres af staten, som betales vha tvangslicens i milliardklassenog som tvinges ind i folks hjem med såkaldte must-carry regler ? Er det demokrati ?

Demokrati (græsk δημοκρατία, af δήμος, démos – folk og κρατία, kratía – styre, herredømme), folkestyre, et politisk system, hvor magten ligger hos folket.

Magten i dette system ligger ikke hos folket, men hos staten. Det ville ellers være nemt at indføre mediedemokrati. Man kunne bare gøre det frivilligt om man ville deltage. Lav DR til en betalingskanal, og dem der gerne vil have den – kunne selv betale for den. Men nej. Det er slet ikke meningen at det skal være demokratisk. Det er meningen at staten skal have en mulighed for at kontrollere den information du får. Velfærdsstaten, der garanterer journalisterne på DR job, skal holdes igang og udbygges. Jo mere stat, jo bedre vilkår for mediefascisterne på DR. Friheden (og valgfriheden) er farlig for dem. Den kan betyde deres endeligt, og derfor arbejder de utrætteligt for at knække den.

Som kinesisk vandtortur bliver du påvirket af DR hvad enten du vil eller ej. Med små bitte fordrejninger, fra vugge til grav, bliver dit syn på verden kontrolleret af Licensgestapo.

Danskerne er blevet skræmte for friheden og vil hellere leve som ignorante slaver i det store kollektiv..

3 Replies to “DR Nyheder”

  1. Jeg er yderst forundret over, at de seneste initiativer for en dyr tvangskanal er kommet fra en konservativ minister.
    Så er der noget galt.
    Netop på det område er det nødvendigt med udstrakt liberalisme, hvis demokratiet skal fungere.
    Spørgsmålet skal ind i en valgkamp.

    falkeøje

Lukket for kommentarer.