Arven efter Jimmy Stahr


(Lille Simon og mor Marianne vil gerne bestemme over dine børn)

R vil have lov om cykelhjelm

Tiden er moden til, at det skal være lovpligtigt at cykle med en hjelm spændt om kraniet, mener de radikale.

JP

Kan I huske Jimmy Stahr ? Butikstyven Jimmy Stahr var den sidste der foreslog mere statslig indblanding i vores børns brug af cykelhjelm. Nu har han fået en efterfølger. Den Radikale trafikordfører Simon Emil Ammitzbøll.


(Butikstyven Jimmy Stahr på arbejde hos Licensgestapo)

Nu må I fandme holde op. Jeg skal nok selv styre min børn, og det rager ikke jer hvad jeg beslutter sammen med min hustru. Tag og skrid langt væk med jeres evindelige indblanding i mit liv. Borgerne er ikke små dumme nikkedukker, der skal detail-administreres af radikale besser-wissere.

Gid fanden havde dem.

One Reply to “Arven efter Jimmy Stahr”

Lukket for kommentarer.