DR: Det er politiets skyld.

Lidt overskrifter fra Licensgestapo vedr optøjer på Nørrebro.

Unge gik amok da politiet opløste demonstration
Politiet begyndte
Fredelig demonstration

Licensgestapo

Licensgestapo vrider sig for at forsvare socialistiske optøjer, gadevold og afbrændinger. Skylden ligges hos de politifolk der er ansat til beskytte almindelige borgere. DR’s røde dagsorden er kollektivets diktatur.

Se billeder hos Snaphanen

4 Replies to “DR: Det er politiets skyld.”

 1. tv-avisen kl 21 var faktisk god.
  Den viste hvor lidt opbakning BZ-bevægelsen har iblandt lokalbefolkningen. Faktisk spinnede de historien bedre end tv2 som netop påklistrede ‘offerrollen’ på demonstranterne.

 2. Ja det er rigtigt. 21TV-Avisen var ok.

  De bør stadig privatiseres. Uanset at de af og til præsterer et glimt af politisk neutralitet.

 3. Pointen er vel så at al nyhedsformidling er politisk, og derfor kan det ikke lade sig gøre at lave objektive public service nyheder.

 4. Ja Allan, det er sådan ca hvad jeg mener ihvertfald.

  Man kunne måske gå så vidt som at sige at al information er politisk.

  Når man køber en Avis eller en bog, så forestiller jeg mig, at man støtter den udlægning af tilværelsen man finder i samme.

  Det burde være en selvfølge at vi selv bestemmer hvilket syn på verden vi ønsker at støtte. I DRs tilfælde er vi tvungne til at støtte et livssyn, der ligger sådan ca midt imellem de radicale og SF. Man gør for det meste ikke engang et forsøg på at være neutral eller repræsentativ for den danske befolkning.

  Over skatten betaler vi til en hel masse ting som Museer, teatrer og biblioteker. Jeg har ikke overblik over hvilke holdninger der hersker disse steder. Hvis det ligner dem man finder hos DR, så står det skidt til med demokratiet.

Lukket for kommentarer.