De griner af dig..


Nørrebro..

Arrestanterne..

Se den ynkelige nar og hans store smørede grin..

Han griner af dig og alle de andre lovlydige skatteydere der skal betale for at rydde op efter ham – og bagefter sende ham en del af deres løn til at betale for hans bistandshjælp. Lad os flå alle de små uduelige parasitter fra patten, og tvinge dem ud i selvforsørgelse ved at lukke for pengene. Klar jer selv eller dø af sult. Jeg er kold.

14 Replies to “De griner af dig..”

 1. Som Uffe sagde.. Nu gir’ jeg dem snart den røvfuld som deres forældre skulle ha’ givet dem for mange år siden.

 2. nå ham der..jeg keder ham, han arbejder i oplevelsesøkonomien og kommer til at forsøge dig når du bliver selvfed pensionist. Så tal pænt.

 3. De klaphatte kommer desværre ikke til at forsørge nogen som helst. Man bliver så harm over sådan nogle idioter!

 4. Disse affaldsrester, der vandrer rundt i vore gader og ikke viser tegn på intelligens.. Gid jeg måtte møde dem – jeg ville så gerne møde dem……

 5. Stram nu an. De virkelige ballademagere er jo også de første til at stikke af, og så er der kun de uheldige, som var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Jeg siger ikke at alle anholdte er uskyldige, men lige ham som i har udpeget på billedet, ved jeg, er uskyldig. Han er endda en af de få som efterfølgende har valgt ikke at ligge sag an mod politiet, men blot accepterede at han var på et ulovligt sted og har taget de mange bagbundne timer og bøden, som en mand – med oprejst pande. Noget som jeg tvivler på at mange af jer neo-liberalister kun klare.

 6. Ã…ben jeres øjne fascister. I har intet belæg for jeres tåbelige, snæversynede udtalelser. Den mand bidrager med mere til samfundet, end i gør med jeres åbenlyse kyniske holdninger.

 7. Imens I laver ballade for at få noget I ikke har betalt for – var jeg på arbejde, og 67% af al den værdi jeg skabte har kollektivet stjålet fra mig.

  Så kommer I her og truer mig ! Fuck jer, jeg gider ikke være jeres slave mere.

 8. Pis af drengerøve. Vi er trætte af jeres nasseri og vi er ikke bange for jer. KU og VU er små slipsedrenge som I sikkert kan skræmme, men vi er voksne mænd og vi er hårdkogte liberalister. I kan fandme bare komme an, vi har fået nok.

 9. Der fandeme kun en ting jeg hader mere end fascistsvin – og det er jer, I fucking neo-liberalister!!! I ligger og knepper jeres kærester med jeres små pikke og råber: “Længe leve det fri marked!” når I kommer. Fuck jer!

Lukket for kommentarer.