Onkel Henning irettesætter

Dyremose: Muhammedsag viser behov for respekt

Dansk Industris formand, Henning Dyremose, kommenterede Jyllands-Postens Muhammedtegninger i sin tale på Dansk Industris årsdag tirsdag, og han benyttede lejligheden til at slå til lyd for forståelse og respekt….

….Når man har ytringsfrihed, har man også lov til at lade være med at sige noget, hvis det er klogere….

JP



Aha.. Man har lov til at lade være med at sige noget, hvis det er klogere !! Hvem skal bestemme hvad der er klogt ? Stormuftien i Jerusalem ? Dig ? Statsministeren ? Politiet ? Abu Laban ? Er det ikke det man kalder censur, meningstyrani, ensretning, undertrykkelse, angst, osv osv.. kort sagt diktatur ? Kære Henning Dyremose. Jeg har normalt stor rekspekt for dig, men tag dig lige sammen. Det er noget vås du siger. Man kan ikke gradbøje ytringsfrihed efter folks følelser. Det er jo tåbeligt. Hvad med mine følelser ? Jeg synes at den danske stat krænker mig dagligt, men jeg opfører mig ordenligt alligevel.

Må jeg foreslå at islam starter med at vise respekt for demokratiet, ytringsfriheden og mennesker over hele verden !

3 Replies to “Onkel Henning irettesætter”

  1. Ja! Mon ikke at det er Islam og dens danske håndlangere, der har meget at “reparere”, inden der kan tales sammen igen.

    falkeøje

  2. Du lever sku op til dit navn 😉 Tja hvorfor ? Der lå ikke så meget overvejelse bag, andet end han var en ok finansminister (efter dansk målestok), har en datter der taler om skattelettelser og arbejder hver dag i kapitalens tjeneste.. Alle kan jo komme til at sige noget dumt engang imellem.. ikk !

    Har du ellers mere på ham ?

Lukket for kommentarer.