Dansk stasi og økonomisk jerntæppe

Afgiftssag hemmeligstemples

En kommende EU-afgørelse kan bringe det danske afgiftssystem til sammenbrud. Regeringen har hemmeligstemplet sagen, men arbejder internt på at forsøge at minimere skaderne.

JP

Statens sikkerhed er i fare. Millioner af borgers penge kan risikere at forblive i ejernes egne lommer. Panik hos myndighederne. Sagen hemmeligstemples, så ingen på demokratisk vis kan forholde sig til situationen. Af hensyn til statens sikkerhed ! Var det samme argumentation man brugte i Ministerium für Staatssicherheit (STASI) i det gamle DDR ? Det bliver værre dag for dag. Demokratiet er afskaffet.

Det stopper ikke der..

Bedre og billigere pension. Det bliver formentlig resultatet af en kommende dom fra EF Domstolen, som afgør, om det danske pensionssystem er i strid med EU-traktaten. Danmark giver ikke skattefradraget på op til 60 pct. på indbetalinger til udenlandske pensionsinstitutter.

Berlingske

Danskerne bedrages gang på gang for at holde flest muligt af deres penge i statens økonomiske jerngreb. Det store kollektiv skyer ingen midler for at holde fæstebønderne fast bag det økonomiske jerntæppe. De stakkels østtyskere blev holdt fanget bag et jerntæppe af beton. Danskerne bliver stadig holdt fanget bag et jerntæppe af regler, skatter og afgifter – og bedøvet af Rød Kokain går de følelsesløse gennem livet.